U Pazinu Dan otvorenih vrata policije
Pokazne vježbe rukovanja vatrenim oružjem, vježba službenog psa i interventne policije, sve to na jednom mjestu u Pazinu
Na radionicama će biti maksimalno petnaest sudionika što će omogućiti mentorima da se svakom posvete u potpunosti. Cijena za sve tri radionice za jednu osobu iznosi 600 kuna, a odlučite li se samo za neku pojedinačnu cijena je 250 kuna po osobi
Na radionicama će biti maksimalno petnaest sudionika što će omogućiti mentorima da se svakom posvete u potpunosti. Cijena za sve tri radionice za jednu osobu iznosi 600 kuna, a odlučite li se samo za neku pojedinačnu cijena je 250 kuna po osobi
Vižinada polako postaje cjelogodišnja destinacija u kojoj se i izvan ljetne sezone organiziraju zanimljiva događanja. Sad su pripremili interaktivne kulinarske radionice "Show cooking – slow food" koje će se tijekom prosinca održavati u Centru za posjetitelje Maraston u Vižinadi.
Ovaj će novitet u ponudi Vižinade zasigurno oduševiti sve poklonike dobre hrane, kuhanja i vrhunskih vina, s obzirom da će svaku od radionica voditi top chefovi, uz prisustvo vinara koji će sudionike naučiti sve o sljubljivanju vina sa spravljenim jelima. Održat će se ukupno tri radionice, 01., 02. i 03. prosinca u 16 sati, a vodit će ih kuhari Dragan Jovanović, Damir Modrušan i Deniz Zembo. Na prvoj radionici jela će se sljubljivati s vinima Geržinić i Sosich wines, na drugoj ćete otkriti arome vina Deklić i Bruno Ferenac vina, dok će vas treća radionica odvesti u svijet vina Giulio Ferenac te Franc Arman vina.
Procjenjuje se da će svaka "Show cooking – slow food" radionica trajati oko četiri sata te da će pružiti doista nezaboravno eno-gastro iskustvo pod mentorstvom kulinarskih stručnjaka, dok će cijelu priču oplemeniti i vinari sa svojim proizvodima i znanjima. Jela spravljena na radionicama sudionici će odmah i degustirati uz vina uživajući tako u okusima ukusnih i maštovitih gastro kreacija te će nakon svega ponijeti sa sobom nova, vrijedna kulinarska znanja i ideje. Na radionicama će biti maksimalno petnaest sudionika što će omogućiti mentorima da se svakom posvete u potpunosti. Cijena za sve tri radionice za jednu osobu iznosi 600 kuna, a odlučite li se samo za neku pojedinačnu cijena je 250 kuna po osobi. Prijaviti se možete mailom ili telefonski te ujedno na isti način dobiti i sve dodatne informacije. E-mail: info@tz-vizinada.hr ili tel: 052 446 110
Centar za posjetitelje Maraston, uređen u prostoru nekadašnje venecijanske palače na glavnom trgu u Vižinadi, raspolaže vrhunskom kuhinjom koja nudi apsolutno sve što je potrebno za pripremu jela i degustacije, a intencija ovih interaktivnih radionica je da vrsni kuhari pokažu kako spraviti tradicionalna istarska jela na moderan način. Pritom će se koristiti i najkvalitenije namirnice koje će biti nabavljene kod lokalnih proizvođača i OPG-ova.
Svrha eno-gastro radionica je da na prepoznatljiv i atraktivan način privuku posjetitelje u Vižinadu te potaknu cjelogodišnju promociju eno-gastronomskog turizma, ali i ostalih kulturnih, povijesnih i turističkih sadržaja na području Općine Vižinada. Osim toga, organizacija i promocija radionica doprinijet će snažnijoj popularnosti Centra za posjetitelje Maraston te privući veći broj posjetitelja. Ovakvim aktivnostima stvara se dodatna turistička ponuda kao generator novih motiva domaćih i stranih posjetitelja za dolazak u Vižinadu. Organizator projekta eno-gastro radionica je Turistička zajednica Općine Vižinada, uz financijsku potporu Upravnog odjela za turizam Istarske županije.
Pokazne vježbe rukovanja vatrenim oružjem, vježba službenog psa i interventne policije, sve to na jednom mjestu u Pazinu
Govoreći o mogućnosti koalicije s DP-om, rekao je kako to za njega nije prihvatljivo, makar ostali u oporbi. Kritično je istaknuo kako brojni SDP-vi gradonačenici nisu htjeli biti na listi te da su išli s istim imenima s kojima idu već godinama te rekao kako je možda vrijeme za promjenu
Po izlaznim anketama jako nam malo fali za drugi mandat. Naglasila bih da je to rezultat našeg ustrajnog rada u protekle četiri godine, rekla je Dušica Radojčić* Anketari nisu bili u Umagu, kaže Ivan Vidović iz Mosta
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.
Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.