Kultura

U multimedijalnom centru

Večeras Istarski komorni orkestar nastupa u Rovinju

Pod ravnanjem Petra Matoševića izvest će program "Glazbeni ZOO" u sklopu ciklusa edukativnih koncerata „Glazbeni poučak“


 
1 min
Istra24
foto: Facebook Istarski komorni orkestar

Pod ravnanjem Petra Matoševića izvest će program "Glazbeni ZOO" u sklopu ciklusa edukativnih koncerata „Glazbeni poučak“

Večeras u Multimedijalnom centru u Rovinju, u sklopu ciklusa edukativnih koncerata „Glazebni poučak“ pod ravnanjem Petra Matoševića nastupit će Istarski komorni orkestar s programom "Glazbeni ZOO".

Članovi orkestra su mahom domaći mladi diplomirani glazbenici uz dodatak nekoliko nadarenih i vrijednih mlađih članova koji putem muziciranja sa starijim kolegama stječu veliko, kako životno, tako i profesionalno iskustvo. Dirigent i voditelj je rodom iz Svetog Lovreča, vezan uz grad Rovinj gdje je zaposlen kao nastavnik saksofona u glazbenoj školi.

Koncert počinje u 18 sati, a ulaz je slobodan.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.