Baštardini i Pravi

KORISNO PROVEDITE JUTRO

Dolaze i dvomjesečni štenci Mate i Stipe: Sutra na Valkanama humanitarna akcija Snoopyja s glazbom, plesom, druženjem

Bit će dobre muzike, plesa, druženja, ali i prezentacije majice s novim logotipom Udruge, uz prikupljanje donacija za štićenike Snoopyja


 
1 min
Zoran Angeleski

Bit će dobre muzike, plesa, druženja, ali i prezentacije majice s novim logotipom Udruge, uz prikupljanje donacija za štićenike Snoopyja

Ove subote od 10 do 14 sati u beach baru Valkane održat će se humanitarna akcija u organizaciji Udruge za zaštitu životinja Snoopy.

Posjetitelje će zabavljati Kruno Karalić, plesni studio Saltatrix i najmlađi štićenici Udruge - dvomjesečni štenci Mate i Stipe.

Događaj se održava u svrhu prikupljanja donacija za potrebite njuške pod njihovom skrbi.

Slijedi dobra muzika,  druženje, prezentiranje majice s novim logotipom Udruge, uz prikupljanje donacija za štićenike Snoopyja.


Nastavite čitati

Pula
 

VOZILA PUNA IZMETA, A ULICA SMRDI Nastavlja se dugogodišnji problem stanara Kolodvorske ulice u Puli

Zvučni rastjerivači bilo koje vrste su funkcionalni prvih nekoliko dana, a nakon toga, to se može tretirati kao bačeni novac. Razlog je taj, da se ptice jako brzo naviknu na zvuk, te shvate da se radi o varci koja im ne predstavlja opasnost, i shodno tome nastavljaju boraviti na toj lokaciji, poručuje dr. sc. Jelena Kralj, upraviteljica Zavoda za ornitologiju, Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.