Baštardini i Pravi

čisti more od starih mreža

(VIDEO) Riječki podvodni istraživač u posljednji tren spasio malenog dupina zapetljanog u odbačenu mrežu

Dokle god me zdravlje bude služilo radit ću ovo. Pa da nije lijepo biti koristan društvu?”, poručio je Velimir Vrzić koji je do sada na širem području Kvarnera očistio more od preko 200 tona starih mreža


 
1 min
Borka Petrović

Dokle god me zdravlje bude služilo radit ću ovo. Pa da nije lijepo biti koristan društvu?”, poručio je Velimir Vrzić koji je do sada na širem području Kvarnera očistio more od preko 200 tona starih mreža

Nakon što je iz odbačenih ribarskih mreža podvodni istraživač Velimir Vrzić spasio više hobotnica, gnjuraca, rakova… pošlo mu je za rukom i spašavanje malenog – dupina, donosi Ri portal.

“Dokle god me zdravlje bude služilo radit ću ovo. Pa da nije lijepo biti koristan društvu?”, poručio je Vrzić koji je do sada na širem području Kvarnera očistio more od preko 200 tona starih mreža.

Ovaj mali dupin oslobađanje je dočekao s velikim olakšanjem, a roniocu i podvodnom istraživaču Velimiru Vrziću možemo samo čestitati na njegovim dosadašnjim i budućim akcijama čišćenja i spašavanja podmorskog svijeta.

Video spašavanje dupina možete pogledati OVDJE


FOTO: Facebook

Nastavite čitati

Plenković o prijetnji Nacionalu: Osuđujem sve prijetnje novinarima

Vezano za prijeteću poruku tjedniku Nacional, o čemu je redakcija izvijestila policiju, novinari su premijera pitali je li se 'osjeća odgovornim', uz konstataciju da se u prijetećoj poruci medije kvalificira kao "osovinu zla" i  'koristio isti jezik' koji je i sam koristio, premijer je s čuđenjem odbacio takvo tumačenje 'o odgovornosti', upitavši odakle te ideje

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.