Crna kronika

policija obavlja očevid

Drska pljačka: usred noći eksplodirao bankomat u Cerovlju

Noćas u 2.45 sati eksplodirao je bankomat. U događaju nije nitko ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta


 
1 min
Istra24

Noćas u 2.45 sati eksplodirao je bankomat. U događaju nije nitko ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta

Noćas  oko 2.45 sati u Cerovlju je eksplodirao bankomat. U događaju nije nitko ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta.

Policijski službenici obavljaju očevid i provode druge radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.Budući da je meta bio automat, jasno je da je posrijedi pljačka.


Nastavite čitati

Istra
 

U Poreču djeci na raspolaganju veliki izbor ljetnih kampova - mogu birati između sporta, plesa, zabavnih i edukativnih aktivnosti

Glavni motiv kod organizacije ljetnih kampova i programa je djeci i mladima pružiti vrijeme ispunjeno druženjem, kreativnim i sportskim aktivnostima, timskim radom, edukacijama i prijateljstvom. Svakog ljeta kroz brojne ljetne kampove i programe u Poreču prođe više od tisuću djece, navode iz Grada Poreča * Sve informacije o sportskim kampovima svi zainteresirani mogu dobiti kod Sportske zajednice Grada Poreča ili direktno od klubova

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.