Crna kronika

plan mu pokvarila carina

'INOVATIVAN' MLADI POREČAN Poštom naručio paket krivotvorenih novčanica

Kod njega su pronašli 300 komada krivotvorenih novčanica u apoenima od 100 eura istog serijskog broja


 
1 min
Borka Petrović

Kod njega su pronašli 300 komada krivotvorenih novčanica u apoenima od 100 eura istog serijskog broja

Porečka policija je dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 19-godišnjak počinio kazneno djelo krivotvorenje novca.

Temeljem zaprimljene obavijesti carinske službe o detekciji sumnjive pošiljke, policijski službenici su 23. veljače u jutarnjim satima na području Poreča kontrolirali 19-godišnjaka koji je preuzeo pošiljku. Kod njega su pronašli 300 komada krivotvorenih novčanica u apoenima od 100 eura istog serijskog broja.

Policijski službenici su temeljem naloga obavili pretrage doma i prostorija koje koristi osumnjičeni te je pronađeno još 100 komada novčanica u apoenima od 50 eura, za koje se također sumnja da su krivotvorine.

Policijski službenici protiv 19-godišnjaka podnose kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo krivotvorenje novca.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.