Crna kronika

na cesti Loborika - Marčana

Kvar na električnim instalacijama. Vozilo se zapalilo u vožnji, vozač uspio ugasiti vatru prije dolaska vatrogasaca

Do požara je došlo dok je 41-godišnjak upravljao teretnim vozilom kada je u stražnjem djelu tovarnog prostora zamijetio dim, a potom i vatru


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

Do požara je došlo dok je 41-godišnjak upravljao teretnim vozilom kada je u stražnjem djelu tovarnog prostora zamijetio dim, a potom i vatru

Jučer oko 9.30 sati na kolniku ceste Loborika - Marčana došlo je do požara na teretnom vozilu pulske registracijske oznake u vlasništvu pravne osobe iz Pule.

Do požara je došlo dok je 41-godišnjak upravljao teretnim vozilom kada je u stražnjem djelu tovarnog prostora zamijetio dim, a potom i vatru.

Vozač je pomoću aparata za gašenje ugasio požar prije dolaska djelatnika JVP Pula koji su utvrdili da je do zapaljenja došlo uslijed kvara na električnim instalacijama. Materijalna šteta biti će utvrđena naknadno.


Nastavite čitati

Istra
 

Turistička sezona? Radost za neke, tuga za podstanare

Vijesti o pulskom festivalu, reportaža o redu na 40 stupnjeva i priča, mit o otoku Cissi (istarskoj Atlantidi), požar u Bala i priča o Europsko-kulturnom-sportskom centru koji romska zajednica gradi u u mjestašcu Želiski pored Barbana obilježile su ovu subotu * Sutra pišemo o problemima podstanarstva u turističkoj Puli i simpatičnoj inicijativi istarskog vrtlara kojoj je cilj ukazati na važnost samoniklog bilja

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.