Crna kronika

reakcije na huliganstvo

Odbojkaški klub Veli Vrh ogradio se od napada i osudio nasilje. Sponzori poručuju: Ovo nema veze s našim klubom

Najiskrenije isprike u ime svih igračica, djelatnika,uprave kluba i istinskih navijača odbojkaškog kluba Veli Vrh, poručili su iz pulskog kluba


 
2 min
Borka Petrović
Ženski odbojkaški klub Enna iz Vukovara

Najiskrenije isprike u ime svih igračica, djelatnika,uprave kluba i istinskih navijača odbojkaškog kluba Veli Vrh, poručili su iz pulskog kluba

- Policija je jučer oko 21.15 sat zaprimila dojavu o oštećenju autobusa na ugibalištu na Velom Vrhu. Dolaskom policije na mjesto događaja utvrđeno je da su nepoznati počinitelji kamenom pogodili autobus, vukovarskih registracijskih oznaka pri čemu su nastala oštećenja na dva stakla. 

U događaju nitko nije ozlijeđen, policija utvrđuje sve okolnosti događaja, službena je informacija o jučerašnjem nemilom događaju koji se dogodio na autobusnom ugibalištu na Velom Vrhu.

Na objavu Ženskog odbojkaškog kluba Enna iz Vukovara, koji su o nemilom događaju u Puli izvijestili na svojim službenim Facebook stranicama, odmah su reagirali mnogi. Među kojima i Odbojkaški klub Veli Vrh koji se ogradio od događaja.

Ograđujemo se od ponašanja pojedinaca

- Najstrože osuđujemo i ograđujemo se od ovakvog ponašanja pojedinaca. Žao nam je da je ovakav incident zasjenio fantastičnu igru s obje strane mreže.
Najiskrenije isprike u ime svih igračica, djelatnika,uprave kluba i istinskih navijača odbojkaškog kluba Veli Vrh!, objavili su u komentaru izvorne objave o događaju.

Ogradio se od svega i Mladen Banković, jedan od sponzora odbojkaškog kluba.

Suzdržimo se od osvete

- Dragi Vukovarci  znajte da ovo nema veze sa Odbojkaškim klubom Veli Vrh. Kao nekadašnji član predsjedništva kluba i koji je s odbojkom još uvijek, duboko se ispričavam svima koji su doivjeli neugodnost i strah nakon dogadaja jučer.

Nemojte da se osveta i huliganstvo uvuče u redove tako lijepog sporta. Svi koji pozivaju na osvetu molim vas da se suzdržite i ne osuđujte nas ostale koji nemamo veze s time, a koji bi sigurno ovo bili spriječili sinoć. Žao mi je ali nisam bio sinoć na tribinama Velog Vrha, napisao im je Banković.

O nemilom događaju izvjestili su i lokalni vukovarski portali pa se ime Pule danas ne prenosi u dobrom svjetlu.


FOTO: Facebook

Nastavite čitati

Istra
 

U Pazinu se u četvrtak održava dan otvorenih vrata policije

Program je osmišljen kako bi građani mogli saznati nešto više o policijskom pozivu te kako bi mladi dobili informacije o tome kako i sami mogu postati policajci ili policajke * Događaj će se održati na Trgu slobode odnosno, u slučaju kiše, u maloj polivalentnoj dvorani Školsko-gradske sportske dvorane u Ulici Tugomila Ujčića 2

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.