Crna kronika

PRONALAZAK PREDAO POLICIJI

Prilikom čišćenja kuće u Medulinu pronašao PIŠTOLJ I STRELJIVO

Policijska uprava istarska i nadalje poziva građane da učine svoj život sigurnijim i da se riješe oružja i streljiva bez ikakvih sankcija


 
1 min
Istra24
PU istarska

Policijska uprava istarska i nadalje poziva građane da učine svoj život sigurnijim i da se riješe oružja i streljiva bez ikakvih sankcija

Pulskoj  policiji je u ponedjeljak građanin, koji je želio ostati anoniman, dragovoljno predao pištolj sa sedam komada streljiva i pušku koje je pronašao prilikom čišćenja kuće na području Medulina.
 
Policijska uprava istarska i nadalje poziva građane da učine svoj život sigurnijim i da se riješe oružja i streljiva bez ikakvih sankcija.

Svi građani koji nedozvoljeno posjeduju oružje, streljivo ili eksplozivne tvari, mogu ih predati policiji i pritom neće snositi nikakve sankcije, odnosno protiv njih se neće pokretati prekršajni niti kazneni postupci ukoliko oružje predaju prije poduzimanja izvidnih radnji policije.
Također je važno naglasiti da građani ne donose oružje ili eksplozivne tvari osobno u policijsku postaju ili upravu, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o tome obavijeste policiju na broj 192 te će stručni i osposobljeni policijski službenici doći na njihovu kućnu adresu prikupiti oružje. 


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.