Crna kronika

KRIVUDAO CESTOM

U Umagu 47-godišnjak bježao policiji i odbio alkotestiranje

Policijski službenici dali su vozaču znak da se zaustavi, no on je ugasio svjetla na vozilu i nastavio vožnju. Vozilo je zaustavio na parkiralištu u Kolodvorskoj ulici i nastavio se pješice udaljavati, ali policijski službenici su ga ubrzo sustigli


 
1 min
Istra24
FOTO: ilustracija/PU Istarska

Policijski službenici dali su vozaču znak da se zaustavi, no on je ugasio svjetla na vozilu i nastavio vožnju. Vozilo je zaustavio na parkiralištu u Kolodvorskoj ulici i nastavio se pješice udaljavati, ali policijski službenici su ga ubrzo sustigli

Umaška je policija u utorak oko 2.20 sati, na Aveniji grada Vukovara u Umagu, primijetila automobil Daewoo, pulske registracijske oznake, kako krivuda cestom, a koji je upravljao 47- godišnjak. Zbog sumnje da je pod utjecajem alkohola, ponuđeno je testiranje na prisutnost alkohola u organizmu, ali on je to odbio, pa je protiv njega podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu.

Naime, policijski službenici dali su vozaču znak da se zaustavi, no on je ugasio svjetla na vozilu i nastavio vožnju. Vozilo je zaustavio na parkiralištu u Kolodvorskoj ulici i nastavio se pješice udaljavati, ali policijski službenici su ga ubrzo sustigli.

S obzirom na to da vozač nije imao nikakav dokument s fotografijom, policijski službenici priveli su ga u policijsku postaju, nakon čega je odbio alkotestiranje.


Nastavite čitati

Istra
 

FALI PETI Dožupan Tulio Demetlika otvorio dušu: 'Nitko ne želi u Nadzorni odbor Kaštijuna pa da ga se razvlači po medijima'

To će biti sve veći problem, jer nitko se više ne želi javiti ni za direktora, kandidirati za gradonačelnika ili pročelnika jer ne žele da ih sutra prozivaju kao i njihove obitelji. Zamislite kada vam obitelj pročita u novinama "Tulio Demetlika je lopov, a onda iza te riječi lopov, stoji jedan veliki upitnik", slikovito se izrazio dožupan o nedostatku kandidata za Nadzorni odbor

Istra
 

"SKUSHA" U VRSARU Susjed: "Zbog buke s terase ne mogu mi spavati djeca" - Načelnik: "Niti je pretjerana buka, niti se radi kasno"

Žaleći se na buku, na dim cigareta kao i na mirise ribljeg pečenja koji ulaze u njihov stan, susjed Mrkobrada kaže: "Ugroženo je osnovno pravo moje djece, a to je pravo na odmor i pravo na djetinjstvo" * Načelnik Gerometta: "On živi u centru turističkog grada. Pa ne može očekivati da tu neće biti ljudi. Činjenica je da je da s njim uvijek imamo neke probleme. Uvijek mu nešto smeta"

Istra
 

IRONWOMAN ĐURĐICA OREPIĆ: "Bilo koji cilj koji si postaviš mora biti takav da se budiš noću u znoju. Mora biti nešto što misliš da je nedokučivo. To je cilj!"

Žena u svakom društvu trpi i nije zaštićena zakonom. Zašto? Samo zato što smo slabije fizički. Mogu ja otrčati Ironman, ali muškarac je jači, da se razumijemo. Ja ću biti brža od njega, ja ću napraviti sve, ali ako me on pukne šakom, ja ću pasti. To bi trebalo stavljati na plakate jer, dokle god se to zakonski ne sredi, žena će biti kao slabija vrsta ispod muškarca, kaže Đurđica * To je taj nevjerojatan osjećaj. Kada shvatiš da imaš samo limite koji su u glavi. Da možeš bez hrane i vode u najtežim uvjetima .... Jeste, poslije sam pala u nesvijest, ali sam stigla, priča kroz smijeh

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.