IT & Tech

PRIZNANJE IZ LONDONA

Infobipov tim za odnose s developerima osvojio dvije prestižne globalne nagrade

Infobipov DevRel program proglašen globalno najboljim, pobjedu odnijeli i Meetupovi za developere u Africi vodnjanske IT kompanije


 
1 min
Istra24
Alex Lakatos

Infobipov DevRel program proglašen globalno najboljim, pobjedu odnijeli i Meetupovi za developere u Africi vodnjanske IT kompanije

Infobipov tim za odnose s developerima osvojio je dvije prestižne nagrade na ceremoniji 'DevRel Awards' održanoj prošlog tjedna u sklopu DevRelCon 2023 konferencije u Londonu. Ovo postignuće potvrđuje snagu Infobipovih inicijativa u području građenja odnosa s developerskim zajednicama na globalnoj razini.

 

Infobip Connect Meetupovi i prisutnost u Dev svijetu

 

Prva nagrada, osvojena u kategoriji "najbolji regionalni DevRel program", nagrađuje Infobipov uspješan program Meetupova za developere u Africi, poznat kao Infobip Connect. Ovi meetupovi su stekli vrlo veliku popularnost među lokalnim developerskim i startup zajednicama. U međuvremenu, 'Infobip Connect' proširio je svoj domet daleko izvan Afrike, pa je tako Infobipov tim za odnose sa developerima nedavno održao vrlo uspješne meetupove u europskim gradovima kao što su Amsterdam, Berlin i London, te u Miamiju.

 

„Na nizu dosadašnjih meetupova koje smo organizirali krajem prošle i tijekom ove godine okupili smo preko 1.200 developera i niz startupa te smo im približili Infobip, naša rješenja i proizvode, a sve kako bi im pomogli i unaprijedili njihovom poslovanju. Drago nam je da je inicijativa prepoznata i dodatni je to motiv za nastavak širenja 'Infobip Connect' meetupova“, poručio je Marijan Čipčić, voditelj Infobip Connect programa.

 

Druga pobjeda, ostvarena u kategoriji "Najbolji ukupni DevRel program", predstavlja snažnu potvrdu Infobipovih globalnih napora u DevRel-u. Činjenica da je Infobip osvojio čak dvije ovogodišnje DevRel nagrade, te da su u konkurenciji nominiranih bili i globalni tehnološki giganati poput tvrtki AWS, GitHub, Salesforce, itd., potvrđuje da je Infobip postao važan čimbenik globalne DevRel elite.

 

“Infobipov dvostruki trijumf u ovim prestižnim kategorijama podcrtava naš neumoljivu predanost jačanju developera i developerskih zajednica globalno”, rekao je Nikola Pavešić, direktor za odnose s developerima i startupe u Infobipu.

 

U protekloj godini Infobipova konferencija Shift, osim što je održala svoju prvu uspješnu konferenciju u Miamiju, objavila je i ShiftMag, online časopis prilagođen interesima developera.

 

Shift konferencija se bliži

 

Nakon trijumfalnog nastupa u Miamiju ranije ove godine, Infobip Shift konferencija se vraća u Zadar 18. i 19. rujna ove godine, a očekuje se oko 5 tisuća posjetitelja.

 

"Ovogodišnje izdanje spremno je da potvrdi zašto se Infobip Shift smatra vodećom europskom konferencijom za developere, podcrtavajući njegovu reputaciju kao neizostavne manifestacije za profesionalce u industriji. Uz raznovrstan program ispunjen uzbudljivim radionicama i poučnim predavanjima, uz obilje mogućnosti za networking i povezivanje s briljantnim umovima na jednom mjestu, uvjeren sam da će ovo izdanje biti još jedan nezaboravan događaj“, zaključio je Pavešić.

 


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.