Komunal

prva ovog petka

Besplatne kreativne radionice za djecu udruge Naš san njihov osmijeh

Uz vodstvo volonterki Nine i Željke, svakog će petka, od 17 do 19 sati udruga organizirati besplatne tematske likovno-kreativne radionice za djecu uzrasta od četiri godine i starije


 
1 min
Borka Petrović
Ilustracija/Pixabay

Uz vodstvo volonterki Nine i Željke, svakog će petka, od 17 do 19 sati udruga organizirati besplatne tematske likovno-kreativne radionice za djecu uzrasta od četiri godine i starije

Humanitarna udruga “Naš san njihov osmijeh” nakon nekoliko godina stanke vraća se organizaciji i provedbi besplatnih likovno-kreativnih radionica za one najmlađe.

Uz vodstvo volonterki Nine i Željke, svakog će petka, od 17 do 19 sati organizirati besplatne tematske likovno-kreativne radionice za djecu uzrasta od četiri godine i starije.

Također, radionice će provoditi i gosti kreativci, umjetnici i obrtnici koji se time bave, a sve u svrhu edukacije i socijalizacije onih najmlađih.

Radionice će biti brojem ograničene na 8 mališana stoga je potrebno na vrijeme se prijaviti na službeni broj mobitela 099 3083750 ili putem društvene mreže Facebook.

Prva radionica organizirat će se već ovoga petka, 11. veljače, s početkom u 17 sati na adresi Mutvoranska 3 u Puli.


Nastavite čitati

Pula
 

Tame Impala - kisik jedva dišućoj alternativnoj Puli

Uz profinjeni senzibilitet za dinamiku koncertne večeri, posebno je uvjerljiva bila završnica kad su tisuće fanova pjevali s Parkerom "New Person, Same Old Mistakes" te u bisu divnu "The Less i Know  Better", da bi se bend oprostio od nekih sedam-osam tisuća ljudi viralnim hitom "One more hour", pjesmom sa zadnjeg albuma "The Slow Rush" koja je, mimo volje benda, postala silno popularna kao  pozadina za brojna TikTok videa

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.