Komunal

prva ovog petka

Besplatne kreativne radionice za djecu udruge Naš san njihov osmijeh

Uz vodstvo volonterki Nine i Željke, svakog će petka, od 17 do 19 sati udruga organizirati besplatne tematske likovno-kreativne radionice za djecu uzrasta od četiri godine i starije


 
1 min
Borka Petrović
Ilustracija/Pixabay

Uz vodstvo volonterki Nine i Željke, svakog će petka, od 17 do 19 sati udruga organizirati besplatne tematske likovno-kreativne radionice za djecu uzrasta od četiri godine i starije

Humanitarna udruga “Naš san njihov osmijeh” nakon nekoliko godina stanke vraća se organizaciji i provedbi besplatnih likovno-kreativnih radionica za one najmlađe.

Uz vodstvo volonterki Nine i Željke, svakog će petka, od 17 do 19 sati organizirati besplatne tematske likovno-kreativne radionice za djecu uzrasta od četiri godine i starije.

Također, radionice će provoditi i gosti kreativci, umjetnici i obrtnici koji se time bave, a sve u svrhu edukacije i socijalizacije onih najmlađih.

Radionice će biti brojem ograničene na 8 mališana stoga je potrebno na vrijeme se prijaviti na službeni broj mobitela 099 3083750 ili putem društvene mreže Facebook.

Prva radionica organizirat će se već ovoga petka, 11. veljače, s početkom u 17 sati na adresi Mutvoranska 3 u Puli.


Nastavite čitati

Pula
 

'NIKAD VIŠE UHLJEBLJIVANJA' Gradonačelnik Zoričić o pripajanju triju gradskih firmi Pula Sportu: "Neće biti otkaza, ni smanjenja plaća, no bit će manje troškova, a više efikasnosti"

"Dobili smo punu sliku stanja u svim društvima i možemo ići u spajanje kako bismo imali nov početak i čistu tvrtku koja nikad više neće biti poligon za uhljebljivanje. Ovim postupkom željeli smo se resetirati od svih devijacija na koje se više ne želim vraćati. Promijenili smo standarde i, bio ja na čelu Pule ili netko drugi, Puležanke i Puležani više nikad neće dozvoliti povratak na staro“, rekao je gradonačelnik Zoričić

Pula
 

Zoričić i Miletić projekt GOO-a provode samo formalno

Naš je prijedlog bio usvojen te je tijekom lipnja i rujna održana edukacija za 21 učiteljicu iz pulskih osnovnih škola. Nakon provedene edukacije, započela je realizacija programa za pulske petašice i petaše. Iznos od 250.000 kuna će na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća rebalansom biti smanjen za 65.000 kuna koji nisu potrošeni jer je odabrana edukacija za učitelje s manjim brojem sati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.