Komunal

prva ovog petka

Besplatne kreativne radionice za djecu udruge Naš san njihov osmijeh

Uz vodstvo volonterki Nine i Željke, svakog će petka, od 17 do 19 sati udruga organizirati besplatne tematske likovno-kreativne radionice za djecu uzrasta od četiri godine i starije


 
1 min
Borka Petrović
Ilustracija/Pixabay

Uz vodstvo volonterki Nine i Željke, svakog će petka, od 17 do 19 sati udruga organizirati besplatne tematske likovno-kreativne radionice za djecu uzrasta od četiri godine i starije

Humanitarna udruga “Naš san njihov osmijeh” nakon nekoliko godina stanke vraća se organizaciji i provedbi besplatnih likovno-kreativnih radionica za one najmlađe.

Uz vodstvo volonterki Nine i Željke, svakog će petka, od 17 do 19 sati organizirati besplatne tematske likovno-kreativne radionice za djecu uzrasta od četiri godine i starije.

Također, radionice će provoditi i gosti kreativci, umjetnici i obrtnici koji se time bave, a sve u svrhu edukacije i socijalizacije onih najmlađih.

Radionice će biti brojem ograničene na 8 mališana stoga je potrebno na vrijeme se prijaviti na službeni broj mobitela 099 3083750 ili putem društvene mreže Facebook.

Prva radionica organizirat će se već ovoga petka, 11. veljače, s početkom u 17 sati na adresi Mutvoranska 3 u Puli.


Nastavite čitati

Pula
 

(VIDEO) VESELO NA OTVORENJU 'LIBRIĆA' U potrazi za tajanstvenim bićima koja još žive po Istri

"Vodimo vas na jedno putovanje Istrom, među jame, škulje, kanjone, rijeke, gradine i kaštele u kojima, kako kaže priča, još uvijek žive neka tajanstvena, nevidljiva bića. Ovim Librićem dotaknuli smo nešto dragocjeno, nešto što bi svaki narod trebao čuvati kao svoju baštinu, a to su narodne priče koje su u neka davna vremena prepričavana pored starih ognjišta", kazala je direktorica festivala Slavica Ćurković

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.