Komunal

HVALEVRIJEDNA INICIJATIVA

Eko akcija 'Zelena čistka': U Ližnjanu prikupljeno sedam kubika smeća

Sudjelovali su i školarci Eko škole PO Šišan, OŠ Mate Demarina Medulin sa svojim učiteljicama te mladež DVD-a Ližnjan


 
1 min
Istra24

Sudjelovali su i školarci Eko škole PO Šišan, OŠ Mate Demarina Medulin sa svojim učiteljicama te mladež DVD-a Ližnjan

U subotu se u Ližnjanu održala eko akcija 'Zelena čistka' u organizaciji Općine Ližnjan, Turističke zajednice Općine Ližnjan i komunalnog poduzeća Ližnjan Brnestra.

Odazvalo se, priopćuju iz ližnjanskog TZ-a, 50-ak volontera među kojima i mlade snage, školarci Eko škole PO Šišan, OŠ Mate Demarina Medulin sa svojim učiteljicama, te mladež DVD-a Ližnjan.

Čistilo se područje uvala Lakošaše i Punta Uljeva te se prikupilo sedam kubika smeća.


Nastavite čitati

Istra
 

Pogledajte gdje se u Istri nalaze kamere za nadzor brzine

Ove je godina u osam mjeseci na području Istre evidentirano ukupno 1.035 prometnih nesreća, a njih 217 dogodilo se zbog nepropisne ili neprilagođene brzine kretanja. U tim prometnih nesrećama stradala 161 osoba – pet osoba je smrtno stradalo, 33 osobe zadobile su teške tjelesne ozljede, a 123 osobe su lakše ozlijeđene

Istra
 

Stiže jubilarni 15. Internacionalni sajam pršuta (ISAP)

Jubilarni 15. ISAP obiluje i najjačim popratnim programima dosad, kako onim sportsko-rekreativnim, tako i onim zabavnim. Kroz tri dana ISAP-a tako će u petak zapjevati Severina i Replay band, u subotu Luka Basi i Night Express, a u nedjelju za kraj Gustafi

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.