Komunal

BESPOVRATNE POTPORE

Grad Labin raspisao novi poziv za poduzetnike, sufinancira se postava solarnih panela

Kroz proračun je za ovu svrhu osigurano 100 tisuća kuna kojima se planira odobrenje od 10 do 15 bespovratnih potpora, a maksimalni iznos bespovratne potpore po poduzetniku/obrtniku iznosi 10.000 kuna


 
1 min
Istra24
Pixabay

Kroz proračun je za ovu svrhu osigurano 100 tisuća kuna kojima se planira odobrenje od 10 do 15 bespovratnih potpora, a maksimalni iznos bespovratne potpore po poduzetniku/obrtniku iznosi 10.000 kuna

Nakon što je nedavno u rekordnom roku završena dodjela pola milijuna kuna potpora Grada Labina kroz različite mjere za poduzetnike, od danas je otvoren još jedan vrijedan poziv čime se dodatno potiče korištenje obnovljivih izvora energije te indirektno smanjenje potrošnje električne energije po poslovnom subjektu i smanjenje emisije CO2.
Ovaj poziv namijenjen je poduzetnicima za sufinanciranje izrade glavnog elektrotehničkog projekta, opremu i radove za integriranu fotonaponsku elektranu za proizvodnju električne energije za vlastitu potrošnju u izoliranom ili mrežnom pogonu za trgovačka društva i obrtnike sa područja grada Labina.
Valja istaknuti da je kroz Proračun za ovu svrhu osigurano čak 100 tisuća kuna kojima se planira odobrenje od 10 do 15 bespovratnih potpora, a maksimalni iznos bespovratne potpore po poduzetniku/obrtniku iznosi 10.000 kuna.
Rok za podnošenje zahtjeva je do 1. listopada 2022. odnosno do iskorištenja sredstava.
Ostale informacije mogu se zatražiti telefonom na broj 052/ 866 817, ili e-poštom na patricija.terkovic@labin.hr u Upravnom odjelu za gospodarstvo i EU projekte.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.