Komunal

iz uljanika u gradsko poduzeće

Krstijan Benčić novi je direktor pulske gradske tvrtke Pragrande

Prije zapošljavanja u društvu Pragrande bio je zaposlenik Uljanik Brodogradilišta od 2002. godine, kao projektant i voditelj projekta, dok je na radnom mjestu rukovoditelja projekta radio od 2014. godine


 
1 min
Istra24

Prije zapošljavanja u društvu Pragrande bio je zaposlenik Uljanik Brodogradilišta od 2002. godine, kao projektant i voditelj projekta, dok je na radnom mjestu rukovoditelja projekta radio od 2014. godine

U pulskoj Komunalnoj palači održana je Skupština trgovačkog društva Pragrande d.o.o. na kojoj je jednoglasno opozvana dosadašnja privremena direktorica Ingrid Bulian i imenovan novi član uprave – direktor Kristijan Benčić.

Kristijan Benčić zaposlenik je Pragrandea od siječnja 2019. godine, gdje je radio na poslovima voditelja projekta sufinanciranih iz EU fondova, a od siječnja 2022. obavlja funkciju rukovoditelja djelatnosti.

Prije zapošljavanja u društvu Pragrande bio je zaposlenik Uljanik Brodogradilišta od 2002. godine, kao projektant i voditelj projekta, dok je na radnom mjestu rukovoditelja projekta radio od 2014. godine.

U priopćenju Grada Pule navodi se da će temeljni program rada biti realizacija projekata sufinanciranih iz EU fondova, izgradnja i proširenje mreže javne sanitarne odvodnje, unaprjeđenje komunikacije sa sadašnjim i budućim korisnicima usluga te povećanje energetske učinkovitosti i smanjenje emisija CO2.

Osim navedenog, novi direktor naglasio je kako će se posebno koncentrirati na dovršetak izgradnje sekundarne mreže na dijelu naselja Busoler, Valdebek i Dolinka, pokretanje postupka javne nabave za izgradnju sekundarne mreže dijela naselja Velog Vrha kao i pokretanje postupaka javne nabave za cijelu Aglomeraciju Pula sjever.


Nastavite čitati

Pula
 

10 kina na otvorenom za 10 nezaboravnih filmova

Pulski filmski festival, koji će se održati od 15. do 23. srpnja, i prije službenog početka donosi čak deset filmova na otvorenom! U programu “Festival u kvartu” koji je započeo 26. svibnja i traje do 24. lipnja,. na deset lokacija u Puli bit će prikazano 10 filmova kojima započinje zagrijavanje za jubilarno, 70. izdanje Pule * Lokacije na kojima će biti razapeto filmsko platno suTrgu kralja Tomislava, Circolo, igrališa na Vidikovcu, na Novoj Verudi, iza Stande u Šijani, na Velom vrhu, Olimpija na Valdebeku, te škola Kaštanjer, Mornarički park i Placa u Štinjanu

Pula
 

Redateljica 'Narodnog poslanika': "Nušić ismijava naše najdublje mrakove. Humor je znak vitalnosti i zdrave kritičnosti koja omogućuje ozdravljenje"

Nušić je fantastičan pisac. To je čist dar. On je s 19 godina imao vrlo britko i izoštreno oko, uho i osjećaj za vrijeme u kojem živi * On je vrlo kritičan prema svojim likovima, ali u tom humoru prepoznajemo i zdravu kritiku i mogućnost da se to nadvlada, da se s time obračunamo * Vrlo su bogate i raskošne uloge, karakteri. Presretna sam što imam izuzetan ansambl s kojim se moglo dobiti punoću, raskoš, virtuoznost i kritičku svijest samih glumaca prema likovima, temi i djelu

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.