Komunal

iz uljanika u gradsko poduzeće

Krstijan Benčić novi je direktor pulske gradske tvrtke Pragrande

Prije zapošljavanja u društvu Pragrande bio je zaposlenik Uljanik Brodogradilišta od 2002. godine, kao projektant i voditelj projekta, dok je na radnom mjestu rukovoditelja projekta radio od 2014. godine


 
1 min
Istra24

Prije zapošljavanja u društvu Pragrande bio je zaposlenik Uljanik Brodogradilišta od 2002. godine, kao projektant i voditelj projekta, dok je na radnom mjestu rukovoditelja projekta radio od 2014. godine

U pulskoj Komunalnoj palači održana je Skupština trgovačkog društva Pragrande d.o.o. na kojoj je jednoglasno opozvana dosadašnja privremena direktorica Ingrid Bulian i imenovan novi član uprave – direktor Kristijan Benčić.

Kristijan Benčić zaposlenik je Pragrandea od siječnja 2019. godine, gdje je radio na poslovima voditelja projekta sufinanciranih iz EU fondova, a od siječnja 2022. obavlja funkciju rukovoditelja djelatnosti.

Prije zapošljavanja u društvu Pragrande bio je zaposlenik Uljanik Brodogradilišta od 2002. godine, kao projektant i voditelj projekta, dok je na radnom mjestu rukovoditelja projekta radio od 2014. godine.

U priopćenju Grada Pule navodi se da će temeljni program rada biti realizacija projekata sufinanciranih iz EU fondova, izgradnja i proširenje mreže javne sanitarne odvodnje, unaprjeđenje komunikacije sa sadašnjim i budućim korisnicima usluga te povećanje energetske učinkovitosti i smanjenje emisija CO2.

Osim navedenog, novi direktor naglasio je kako će se posebno koncentrirati na dovršetak izgradnje sekundarne mreže na dijelu naselja Busoler, Valdebek i Dolinka, pokretanje postupka javne nabave za izgradnju sekundarne mreže dijela naselja Velog Vrha kao i pokretanje postupaka javne nabave za cijelu Aglomeraciju Pula sjever.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.