Komunal

u malagi o vršnjačkom nasilju na internetu

Nastavnice Medicinske škole Pula usavršavale se u Španjolskoj

Tečaj o vršnjačkom zlostavljanju i zlostavljanju na internetu održavao se u Malagi od 10. do 14. siječnja u sklopu prve mobilnosti za nastavnike Erasmus + projekta “Sigurnija generacija na internetu”


 
1 min
Borka Petrović

Tečaj o vršnjačkom zlostavljanju i zlostavljanju na internetu održavao se u Malagi od 10. do 14. siječnja u sklopu prve mobilnosti za nastavnike Erasmus + projekta “Sigurnija generacija na internetu”

Nastavnice Medicinske škole Pula Anja Dević, Kristina Majer Čekada i Sanja Benazić - Kliba sudjelovale su i završile tečaj o vršnjačkom zlostavljanju i zlostavljanju na internetu koji se održavao u Malagi od 10. do 14. siječnja u organizaciji "Plus project".

Projekt se organizirao u sklopu prve mobilnosti za nastavnike Erasmus + projekta “Sigurnija generacija na internetu”.

Na tečaju su, uz ovu pulsku školu, sudjelovale i škola iz Litve i škola s francuskog otoka Reunion s kojima će se, kako doznajemo, nastaviti daljnja suradnja.


FOTO: Medicinska škola Pula

Nastavite čitati

Pula
 

'NIKAD VIŠE UHLJEBLJIVANJA' Gradonačelnik Zoričić o pripajanju triju gradskih firmi Pula Sportu: "Neće biti otkaza, ni smanjenja plaća, no bit će manje troškova, a više efikasnosti"

"Dobili smo punu sliku stanja u svim društvima i možemo ići u spajanje kako bismo imali nov početak i čistu tvrtku koja nikad više neće biti poligon za uhljebljivanje. Ovim postupkom željeli smo se resetirati od svih devijacija na koje se više ne želim vraćati. Promijenili smo standarde i, bio ja na čelu Pule ili netko drugi, Puležanke i Puležani više nikad neće dozvoliti povratak na staro“, rekao je gradonačelnik Zoričić

Pula
 

Zoričić i Miletić projekt GOO-a provode samo formalno

Naš je prijedlog bio usvojen te je tijekom lipnja i rujna održana edukacija za 21 učiteljicu iz pulskih osnovnih škola. Nakon provedene edukacije, započela je realizacija programa za pulske petašice i petaše. Iznos od 250.000 kuna će na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća rebalansom biti smanjen za 65.000 kuna koji nisu potrošeni jer je odabrana edukacija za učitelje s manjim brojem sati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.