Komunal

u malagi o vršnjačkom nasilju na internetu

Nastavnice Medicinske škole Pula usavršavale se u Španjolskoj

Tečaj o vršnjačkom zlostavljanju i zlostavljanju na internetu održavao se u Malagi od 10. do 14. siječnja u sklopu prve mobilnosti za nastavnike Erasmus + projekta “Sigurnija generacija na internetu”


 
1 min
Borka Petrović

Tečaj o vršnjačkom zlostavljanju i zlostavljanju na internetu održavao se u Malagi od 10. do 14. siječnja u sklopu prve mobilnosti za nastavnike Erasmus + projekta “Sigurnija generacija na internetu”

Nastavnice Medicinske škole Pula Anja Dević, Kristina Majer Čekada i Sanja Benazić - Kliba sudjelovale su i završile tečaj o vršnjačkom zlostavljanju i zlostavljanju na internetu koji se održavao u Malagi od 10. do 14. siječnja u organizaciji "Plus project".

Projekt se organizirao u sklopu prve mobilnosti za nastavnike Erasmus + projekta “Sigurnija generacija na internetu”.

Na tečaju su, uz ovu pulsku školu, sudjelovale i škola iz Litve i škola s francuskog otoka Reunion s kojima će se, kako doznajemo, nastaviti daljnja suradnja.


FOTO: Medicinska škola Pula

Nastavite čitati

Pula
 

PULJANKA LEONIDA KOVAČ NA ZADNJEM "DORUČKU": „Sajam je jedno od rijetkih mjesta gdje je dopuštena sloboda mišljenja“

Ovogodišnje, 29. izdanje Sajma zatvorio je Korado Korlević, veliki astronom, jedan od mikrokozmosa Istre. On je u Crvenom salonu, koji nikad u sajamskoj povijesti nije bio tako pun, u programu PRistrani Histrokozmosa održao dojmljivo predavanje „Od magične zemlje do plesa mrtvaca“ i na kraju svima u publici dao domaću zadaću: da učine sve što mogu da ovaj svijet bude bolji

Pula
 

Gradska knjižnica i čitaonica Pula pokreće volonterski program, traže se volonteri

Na Međunarodni dan volontera Gradska knjižnica i čitaonica Pula pokreće volonterski program, objavljuje svoje Smjernice za volontere i poziv za volontiranje u Knjižnici * Knjižnica trenutno traži volontere i poziva sve zainteresirane za održavanje kreativnih i informatičkih radionica u Čitaonici kluba umirovljenika i za pomoć na radionicama na Odjelu za djecu i mlade

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.