Komunal

rok do 31. prosinca ili do iskorištenja sredstava

Objavljen Javni poziv za dostavu prijava za sufinanciranje mjera energetske učinkovitosti na području grada Pule

Pravo na prijavu za nabavu kućanskih uređaja i nabavu električnih vozila ima isključivo korisnik s prebivalištem na području grada Pule, a za uslugu izrade glavnog projekta za solarnu elektranu na obiteljskoj kući i za kupnju fotonaponskih sunčanih modulapravo na prijavu ima isključivo korisnik s vlasništvom ili suvlasništvom nad nekretninom smještenom na području grada Pule


 
1 min
Istra24
Pixabay

Pravo na prijavu za nabavu kućanskih uređaja i nabavu električnih vozila ima isključivo korisnik s prebivalištem na području grada Pule, a za uslugu izrade glavnog projekta za solarnu elektranu na obiteljskoj kući i za kupnju fotonaponskih sunčanih modulapravo na prijavu ima isključivo korisnik s vlasništvom ili suvlasništvom nad nekretninom smještenom na području grada Pule

Grad Pula objavio je Javni poziv za dostavu prijava za sufinanciranje mjera energetske učinkovitosti na području grada Pule, javljaju s pulskog Foruma.

Želeći potaknuti svoje građane na provođenje mjera energetske učinkovitosti Grad Pula će sufinancirati nabavu novih kućanskih uređaja (hladnjaka, hladnjaka s ledenicom, ledenica, perilica posuđa, perilica rublja, sušilica rublja i klimatizacijskih uređaja) najviših energetskih razreda A, B ili C, nabavu novih električnih vozila (električni bicikli, vozila kategorije L1 – mopedi, vozila kategorije L3 –motocikli), uslugu izrade glavnog projekta za solarnu elektranu u mrežnom radu za obiteljske kuće i nabavom novih fotonaponskih sunčanih modula.

Pravo na prijavu za nabavu kućanskih uređaja i nabavu električnih vozila ima isključivo korisnik s prebivalištem na području grada Pule, a za uslugu izrade glavnog projekta za solarnu elektranu na obiteljskoj kući i za kupnju fotonaponskih sunčanih modulapravo na prijavu ima isključivo korisnik s vlasništvom ili suvlasništvom nad nekretninom smještenom na području grada Pule.

Rok za dostavu zahtjeva na Javni poziv počinje danom objave Javnog poziva, a traje do njegovog zatvaranja. Sredstva će se dodjeljivati do isteka kalendarske godine ili do iskorištenja sredstava, ovisno o tome koji uvjet prije nastupi te se sukladno s time zatvara Javni poziv u godini njegove objave.

Zahtjevi se dostavljaju u zatvorenoj omotnici s: imenom i prezimenom, adresom podnositelja zahtjeva i naznakom mjera za koju se traži sufinanciranje („Kućanski uređaji“, „Električna vozila“, „Glavni projekt“ odnosno „Fotonaponski sunčani moduli“), na adresu: Grad Pula-Pola, Upravni odjel za prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Forum 2, 52100 Pula, preporučenom poštom (s naznakom datuma i vremena zaprimanja u poštanskom uredu na omotnici) ili osobno putem pisarnice Grada Pule.


Nastavite čitati

Pula
 

ZAUSTAVILI TOYOTU U RADIĆEVOJ Pulska policija privela sedam osoba zbog preprodaje droge

Drugo kriminalističko istraživanje započelo je nakon što je policija 3. prosinca oko 17 sati zaprimila dojavu da su u stan u Koparskoj ulici došla dva muškarca s pištoljem. Utvrđeno je kako se radi o 37-godišnjaku i 42-godišnjaku koji su, nezadovoljni kvalitetom kupljene droge, s pištoljem tražili od 52-godišnjakinje i 60-godišnjaka da im vrate novac

Pula
 

SVETI NIKOLA stiže na Eko tržnicu u Šijanu

Posjet i zabavu najmlađima u 16:30 sati najavljuje Sveti Nikola iz udruge Birikina, a za degustaciju voća, voćnih sokova, medenjaka i kolača pobrinut će se ekološki proizvođači i članovi grupe

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.