Komunal

iza svjetla mučna tišina

Pogledajte kako pulska luka izgleda noću, šarena je poput velegrada

Ovaj će brod, velik poput nebodera, biti na vezu u pulskoj luci tri mjeseca. Ogroman brod za krstarenje dugačak je 216 metara, a na osam putničkih paluba može primiti maksimalno 1.727 putnika i 670 članova posade


 
1 min
Borka Petrović

Ovaj će brod, velik poput nebodera, biti na vezu u pulskoj luci tri mjeseca. Ogroman brod za krstarenje dugačak je 216 metara, a na osam putničkih paluba može primiti maksimalno 1.727 putnika i 670 članova posade

Pulska luka noću izgleda šarena poput velegrada. Dizalice koje svijetle u svim mogućim bojama, a ispred njih privezan velebni kruzer AIDAmira.

Ovaj će brod, velik poput nebodera, biti na vezu u pulskoj luci tri mjeseca.

Ogroman brod za krstarenje dugačak je 216 metara, a na osam putničkih paluba može primiti maksimalno 1.727 putnika i 670 članova posade.

Nažalost, iza blještavih svjetla nema puno života: Uljanik kakvog smo znali odavno je ugašen, a brod je ovdje samo na zimovanju.


FOTO: Srecko Niketic/PIXSELL

Nastavite čitati

Pula
 

'NIKAD VIŠE UHLJEBLJIVANJA' Gradonačelnik Zoričić o pripajanju triju gradskih firmi Pula Sportu: "Neće biti otkaza, ni smanjenja plaća, no bit će manje troškova, a više efikasnosti"

"Dobili smo punu sliku stanja u svim društvima i možemo ići u spajanje kako bismo imali nov početak i čistu tvrtku koja nikad više neće biti poligon za uhljebljivanje. Ovim postupkom željeli smo se resetirati od svih devijacija na koje se više ne želim vraćati. Promijenili smo standarde i, bio ja na čelu Pule ili netko drugi, Puležanke i Puležani više nikad neće dozvoliti povratak na staro“, rekao je gradonačelnik Zoričić

Pula
 

Zoričić i Miletić projekt GOO-a provode samo formalno

Naš je prijedlog bio usvojen te je tijekom lipnja i rujna održana edukacija za 21 učiteljicu iz pulskih osnovnih škola. Nakon provedene edukacije, započela je realizacija programa za pulske petašice i petaše. Iznos od 250.000 kuna će na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća rebalansom biti smanjen za 65.000 kuna koji nisu potrošeni jer je odabrana edukacija za učitelje s manjim brojem sati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.