Komunal

POREČ Asfaltirana prometnica u Žbandaju, pripremni radovi u Mugebi i sanacija šetnice u naselju Červar Porat

U naselju Žbandaj nakon pripremnih radova asfaltirana je spojna prometnica koja ide od Poduzetničkog inkubatora prema kućnom broju 16 u dužini od 140 metara


 
1 min
Istra24

U naselju Žbandaj nakon pripremnih radova asfaltirana je spojna prometnica koja ide od Poduzetničkog inkubatora prema kućnom broju 16 u dužini od 140 metara

Nastavljaju se radovi asfaltiranja i uređenja prometnica, nogostupa i parkirališta po mjesnim odborima Grada Poreča.

Tako je u naselju Žbandaj nakon pripremnih radova asfaltirana spojna prometnica koja ide od Poduzetničkog inkubatora prema kućnom broju 16 u dužini od 140 metara.

Istovremeno, u naselju Mugeba u tijeku su pripreme za asfaltiranje prometnice koja vodi prema kućnom broju 84 u dužini 120 i širini 4,5 metra.

U naselju Červar Porat, završena je sanacija šetnice koja povezuje naselje i marinu s obližnjom plažom. Na jednom dijelu šetnica je bila oštećena uslijed djelovanja morskih valova i vremenskih uvjeta.

Radovi se nastavljaju na samoj šetnici plaže, gdje se sanira prilaz stepenicama uz stari ugostiteljski objekt i rotondu.

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča nastavlja s komunalnim uređenjem mjesnih odbora prema planovima i potrebama mjesnih odbora.

 


Nastavite čitati

Istra
 

Najbolje malvazije imaju Bastian i Deklić koji je uz Benvenutija i šampion među teranima. Titulu Best in Show ponijela je grčka Monemvasia Malvasia iz 2011.

„S veseljem ističem kako je broj platinastih medalja veći nego prošlih godina. Posebno nas veseli što su čak tri svježe istarske malvazije osvojile platinastu medalju. To samo potvrđuje izvrsnost autohtone sorte malvazije istarske, usprkos zahtjevnoj berbi 2023. godine", istaknuo je predsjednik udruge Vinistra, Luka Rossi

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.