Komunal

PREDNOST POREČKIM MALIŠANIMA

POREČ Danas počinju predupisi u Ljetni kamp

Kamp se održava na Gradskom kupalištu i plaži Pical.  Preupisi traju do 22. travnja i odvijaju se putemmrežne stranice Društva naša djeca


 
1 min
Istra24

Kamp se održava na Gradskom kupalištu i plaži Pical.  Preupisi traju do 22. travnja i odvijaju se putemmrežne stranice Društva naša djeca

Danas počinju predupisi za Ljetni kamp 2022. koji zajednički organiziraju Grad Poreč-Parenzo i Društvo Naša djeca Poreč uz podršku Valamar Riviere.

Kamp se održava na Gradskom kupalištu i plaži Pical.  Preupisi traju do 22. travnja i odvijaju se putemmrežne stranice http://www.dnd-porec.hr/

Broj djece u grupama i smjenama je ograničen, te će prednost upisa imati djeca s prebivalištem na području Grada Poreča – Parenzo, kojima Grad i sufinancira boravak u Ljetnom kampu, a u obzir će se uzimati i to da se svakome omogući boravak u barem jednoj smjeni kampa.

Prijaviti se mogu svi koji žele i to od navršene 5. godine života do završenog 5. razreda osnovne škole. Nakon roka za prijavu, razmotrit će se cijela situacija i vidjeti što se može učiniti kako bi zadovoljili sve potrebe. Rezultati će biti objavljeni u narednih desetak dana.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.