Komunal

uredit će se kompletna prometnica

Poreč: Pripremni radovi za asfaltiranje na Stanciji Vergotini

Nakon završetka radova na postavljanju komunalne infrastrukture cesta će se asfaltirati i označiti signalizacijom


 
1 min
Borka Petrović

Nakon završetka radova na postavljanju komunalne infrastrukture cesta će se asfaltirati i označiti signalizacijom

Nastavljaju se komunalne aktivnosti po porečkim naseljima, javljaju iz Grada Poreča.

Na Stanciji Vergotini tako je u tijeku uređenje prometnica ukupne dužine 390 metara i širine 4,5 metra u središtu naselja.

Izvođenje radova krenulo je nakon rješavanja imovinsko pravnih odnosa, a u prvoj fazi u tijeku su radovi na infrastrukturi: postavljanje mreže za javnu rasvjetu, priključci građevinskih parcela na vodovodnu mrežu, na kanalizacijsku mrežu te elektroenergetsku mrežu.

Nakon završetka radova na postavljanju komunalne infrastrukture cesta će se asfaltirati i označiti signalizacijom.


FOTO: Grad Poreč

Nastavite čitati

Istra
 

Nakon kiše, Ćićarijom šeta endemska Velebitska gušterica

Podrijetlom je iz sjeverozapadne Hrvatske i prisutna je u srednjoj i južnoj Europi. Mala rasprostranjenost Velebitske gušterice glavni je uzrok zabrinutosti za opstanak pa joj je dodijeljen status skoro ugrožene životinje, a pravno je zaštićena i u zemljama u kojima živi

Istra
 

FALI PETI Dožupan Tulio Demetlika otvorio dušu: 'Nitko ne želi u Nadzorni odbor Kaštijuna pa da ga se razvlači po medijima'

To će biti sve veći problem, jer nitko se više ne želi javiti ni za direktora, kandidirati za gradonačelnika ili pročelnika jer ne žele da ih sutra prozivaju kao i njihove obitelji. Zamislite kada vam obitelj pročita u novinama "Tulio Demetlika je lopov, a onda iza te riječi lopov, stoji jedan veliki upitnik", slikovito se izrazio dožupan o nedostatku kandidata za Nadzorni odbor

Istra
 

"SKUSHA" U VRSARU Susjed: "Zbog buke s terase ne mogu mi spavati djeca" - Načelnik: "Niti je pretjerana buka, niti se radi kasno"

Žaleći se na buku, na dim cigareta kao i na mirise ribljeg pečenja koji ulaze u njihov stan, susjed Mrkobrada kaže: "Ugroženo je osnovno pravo moje djece, a to je pravo na odmor i pravo na djetinjstvo" * Načelnik Gerometta: "On živi u centru turističkog grada. Pa ne može očekivati da tu neće biti ljudi. Činjenica je da je da s njim uvijek imamo neke probleme. Uvijek mu nešto smeta"

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.