Komunal

uredit će se kompletna prometnica

Poreč: Pripremni radovi za asfaltiranje na Stanciji Vergotini

Nakon završetka radova na postavljanju komunalne infrastrukture cesta će se asfaltirati i označiti signalizacijom


 
1 min
Borka Petrović

Nakon završetka radova na postavljanju komunalne infrastrukture cesta će se asfaltirati i označiti signalizacijom

Nastavljaju se komunalne aktivnosti po porečkim naseljima, javljaju iz Grada Poreča.

Na Stanciji Vergotini tako je u tijeku uređenje prometnica ukupne dužine 390 metara i širine 4,5 metra u središtu naselja.

Izvođenje radova krenulo je nakon rješavanja imovinsko pravnih odnosa, a u prvoj fazi u tijeku su radovi na infrastrukturi: postavljanje mreže za javnu rasvjetu, priključci građevinskih parcela na vodovodnu mrežu, na kanalizacijsku mrežu te elektroenergetsku mrežu.

Nakon završetka radova na postavljanju komunalne infrastrukture cesta će se asfaltirati i označiti signalizacijom.


FOTO: Grad Poreč

Nastavite čitati

Istra
 

BLAŽENO NEZNANJE Načelnik Općine Marčana Predrag Pliško nema nikakvih saznanja o tome zašto je inspekcija obilazila zid za koji je građevinska inspekcija izdala rješenje o rušenju još prije dvije godine

Početkom tjedna kupači uvale Mala Vinjola na području Duge Uvale s nama su podijelili fotografije s kojih je razvidno kako je inspekcija obilazila kameni zid, a koji evidentno od mora nije udaljen pet metara. U službenom odgovoru načelnik Općine Marčana jednom rečenicom tvrdi kako o tome ne zna ništa. Vrlo paušalno s obzirom na temu, i na činjenicu da je sa slučajem bio itekako dobro upoznat i prije više od dvije godine

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.