Komunal

uredit će se kompletna prometnica

Poreč: Pripremni radovi za asfaltiranje na Stanciji Vergotini

Nakon završetka radova na postavljanju komunalne infrastrukture cesta će se asfaltirati i označiti signalizacijom


 
1 min
Borka Petrović

Nakon završetka radova na postavljanju komunalne infrastrukture cesta će se asfaltirati i označiti signalizacijom

Nastavljaju se komunalne aktivnosti po porečkim naseljima, javljaju iz Grada Poreča.

Na Stanciji Vergotini tako je u tijeku uređenje prometnica ukupne dužine 390 metara i širine 4,5 metra u središtu naselja.

Izvođenje radova krenulo je nakon rješavanja imovinsko pravnih odnosa, a u prvoj fazi u tijeku su radovi na infrastrukturi: postavljanje mreže za javnu rasvjetu, priključci građevinskih parcela na vodovodnu mrežu, na kanalizacijsku mrežu te elektroenergetsku mrežu.

Nakon završetka radova na postavljanju komunalne infrastrukture cesta će se asfaltirati i označiti signalizacijom.


FOTO: Grad Poreč

Nastavite čitati

Istra
 

HIDROBAZA: Što župan misli o njenoj paradoksalnoj prodaji, i što će biti s plažom?

Zbog mešetarenja kod privatizacije nekadašnji trgovački divovi "Puljanka" i "Istra" su propali, a danas se njihove nekretnine prodaju po diskontiranim cijenama * I Grad Rovinj, poput Pule, Poreča i Umaga, koristi javne novce za vlastitu promociju * Hidrobaza je trebala biti jezgra poduzeća Brijuni Rivijera čiji je suvlasnik država, a sada je ta ista država prodaje: što o tome misli Boris Miletić? * Hidrobaza će koštati i Fažani koja uređuje svoje priobalje i koja s lokacije mora ukloniti nezakonite nasipe materijala: više o tome saznat ćete ujutro * Sutra pročitajte i kako je gradonačelnik Višnjana opravdao to što nije informirao javnost o svom (ne) radu

Istra
 

Gotovo stotinjak biciklista natjecalo se u prvom kolu

Samo natjecanje održano je u pet zasebnih utrka i 17 starosnih kategorija gdje se natjecao ukupno 91 natjecatelj, što je nešto manji broj nego inače. No, to nikoga nije iznenadilo s obzirom da je u najavi vremenske prognoze bila - polarna hladnoća

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.