Komunal

RAZGOVARALO SE O BUDUĆOJ SURADNJI

PULA: Predstavnici Moto kluba Twin Horn MC na prijemu kod gradonačelnika Zoričića

Govora je bilo i o planovima za širenje prostora na kojemu se manifestacija održava s obzirom na iznimno veliki broj posjetitelja koji su prisustvovali ovogodišnjem događanju, njih više od 15 tisuća


 
1 min
Istra24
Foto: Grad Pula

Govora je bilo i o planovima za širenje prostora na kojemu se manifestacija održava s obzirom na iznimno veliki broj posjetitelja koji su prisustvovali ovogodišnjem događanju, njih više od 15 tisuća

Nakon pauze od tri godine održan je 26. Croatia Bike Week, te je zbog uspješne organizacije gradonačelnik Pule Filip Zoričić danas u Komunalnoj palači primio članove pulskog moto kluba Twin Horn MC.

Prijemu su prisustvovali predsjednik udruge Edi Ljubić, potpredsjednik Mladen Brnić i član upravnog odbora Goran Kaurić.

Gradonačelnik Filip Zoričić čestitao je i zahvalio predstavnicima moto kluba na odličnoj organizaciji manifestacije s dugom tradicijom koja je u Pulu ovoga ljeta privukla čak 15 tisuća "bajkera" iz više od 30 zemalja.

Predsjednik udruge Edi Ljubić izjavio je kako je ponosan što je ovogodišnja manifestacija na kojoj se okupilo više od 15 tisuća ljudi prošla bez ijednog incidenta i bez intervencija.

Predstavnici pulskog moto kluba Twin Horn MC su na prijemu s gradonačelnikom razgovarali o budućoj suradnji, te planovima za širenje prostora na kojemu se manifestacija održava s obzirom na iznimno veliki broj posjetitelja koji su prisustvovali ovogodišnjem događanju.


Nastavite čitati

Pula
 

Boljunčić Zoričiću: "Zašto Puležanima oduzimaš viziju Pule?"

"Sva njegova priča oko otvaranja očiju, natječaja, tenisica, referenduma itd., ima za cilj samo jedno – distancirati se od suštine problema – a suština je kakvu Rivu žele Puležani?! Umjesto toga, Zoričić se u javnom prostoru arogantno i bahato prepucava temama koje se miču od ključnog pitanja, a to je Riva", napisao je Boljunčić

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.