Komunal

danas maškare preuzimaju ključ grada

Sanja Cinkopan Kotoraj: Do kraja mjeseca odlučit ćemo hoće li biti pulskog karnevala

Danas će maškare preuzeti ključ Grada Pule. Primopredaja će, radi epidemoloških razloga, biti održana ispred Gradske palače


 
1 min
Borka Petrović

Danas će maškare preuzeti ključ Grada Pule. Primopredaja će, radi epidemoloških razloga, biti održana ispred Gradske palače

Danas će maškare preuzeti ključ Grada Pule. Primopredaja će, radi epidemoloških razloga, biti održana ispred Gradske palače.

Obzirom da je lanjske godine, zbog pandemije, pulski karneval bio odgođen, upitali smo direktoricu Pulske turističke zajednice Sanju Cinkopan Korotaj hoće li se održati ove godine.

- Što se tiče ove godine, odlučili smo s odlukom pričekati do kraja siječnja s obzirom na epidemiološke mjere i ograničenja broja ljudi. Poučeni iskustvom zadnjih godina planove smo okvirno organizirali ranije, ali se "zadnji čas" odlučuje da li će se Pulski karneval održati, ovisno o epidemiološkim mjerama koje se mijenjaju, odazivu grupa i dogovoru sa Stožerom, navodi nam Cinkopan Korotaj.


Foto: Turistička zajednica Grada Pule

Nastavite čitati

Pula
 

KOMEMORACIJA ZA ŽRTVE VERGAROLE Ove godine prisutan i gradonačelnik Pule. To se nije dogodilo od 1996. godine

"Na današnji dan dopustite mi izraziti pijetet prema žrtvama i sjećanje na prošlost i povijest ali više od svega pogled u budućnost koja se iskazuje svime onime što naš grad stoljećima a posebno u zadnjim desetljećima ima. To je spremnost na razgovor, suradnju, uvažavanje i suživot. Grad koji to nema i koji ne gleda u budućnost ne može se sijećati niti svoje povijesti i prošlosti. I ovo je upravo jedan od tih trenutaka", rekao je gradonačelnik Pule Filip Zoričić.

Pula
 

OTKAZUJU SE OPERACIJE U PULSKOJ BOLNICI Zbog kvara na klimatizaciji kirurzi operiraju na plus 30! Izvode se samo žurni i hitni operativni zahvati

Zbog novonastalog kvara na klimatizacijskom sustavu, a koji je nastao kao posljedica grmljavinskog nevremena od utorka 16. kolovoza, uvjeti u operacijskim salama su bili neprimjereni, stoga je reduciran operacijski program na žurne i hitne operacije. Do današnjeg je dana odgođeno 10 operacijskih zahvata. * Sanaciji novog kvara pristupilo se odmah, ovlašteni serviser pokušavaju u što kraćem roku otkloniti novonastali kvar, trenutno su u OB Pula i po njihovim procjenama ovaj novonastali kvar trebao bi biti popravljen tijekom današnjeg, eventualno sutrašnjeg dana, odgovaraju iz pulske bolnice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.