Komunal

danas maškare preuzimaju ključ grada

Sanja Cinkopan Kotoraj: Do kraja mjeseca odlučit ćemo hoće li biti pulskog karnevala

Danas će maškare preuzeti ključ Grada Pule. Primopredaja će, radi epidemoloških razloga, biti održana ispred Gradske palače


 
1 min
Borka Petrović

Danas će maškare preuzeti ključ Grada Pule. Primopredaja će, radi epidemoloških razloga, biti održana ispred Gradske palače

Danas će maškare preuzeti ključ Grada Pule. Primopredaja će, radi epidemoloških razloga, biti održana ispred Gradske palače.

Obzirom da je lanjske godine, zbog pandemije, pulski karneval bio odgođen, upitali smo direktoricu Pulske turističke zajednice Sanju Cinkopan Korotaj hoće li se održati ove godine.

- Što se tiče ove godine, odlučili smo s odlukom pričekati do kraja siječnja s obzirom na epidemiološke mjere i ograničenja broja ljudi. Poučeni iskustvom zadnjih godina planove smo okvirno organizirali ranije, ali se "zadnji čas" odlučuje da li će se Pulski karneval održati, ovisno o epidemiološkim mjerama koje se mijenjaju, odazivu grupa i dogovoru sa Stožerom, navodi nam Cinkopan Korotaj.


Foto: Turistička zajednica Grada Pule

Nastavite čitati

Pula
 

OKUPILO SE VIJEĆE SREDNJOŠKOLSKIH RAVNATELJA Prof.dr. Mirjana Radetić Paić: "Moramo se upitati je li škola izgubila odgojnu funkciju nauštrb obrazovanja"

"Prije svega, nemamo dovoljno stručnih suradnika čiji je rad usmjeren na djecu s poremećajima u ponašanju. Više ulažemo u tretman takve djece nakon što se problem dogodi nego u samu prevenciju", rekla je prof. Radetić Paić i dodala: "Moramo djelovati svi do posljednjeg uključenog i imati isti stav... U tome mora sudjelovati cijela škola, roditelji, zajednica, kuharice, spremačice…" * Iako je lokalnim medijima jučer poslan poziv za ovaj skup, naknadnom je odlukom pristup omogućen samo jednoj medijskoj kući

Pula
 

PULA: Dan policije obilježen polaganjem vijenaca i svečanom akademijom

Završna aktivnost održana je u Uslužnoj jedinici MUP-a u Valbandonu, gdje je upriličena svečana akademija za policijske službenike, uz prisustvo predstavnika regionalne i lokalne samouprave te institucija i udruga, s kojima policijska uprava već godinama uspješno surađuje na održavanju povoljnog stanja sigurnosti

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.