Komunal

POTREBNO 90 DOZA

U srijedu u Umagu treća ovogodišnja akcija darivanja krvi

Akcija će se organizirati u prostorima Zajednice Talijana Umag od 9 do 17 sati, s pauzom od 13 do 14 sati


 
1 min
Istra24
Foto: Pixabay

Akcija će se organizirati u prostorima Zajednice Talijana Umag od 9 do 17 sati, s pauzom od 13 do 14 sati

Crveni križ Bujštine u suradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu iz Rijeke organizira treću ovogodišnju akciju darivanja krvi.

Održava se u srijedu, 23. ožujka, u Umagu.

Akcija će se organizirati u prostorima Zajednice Talijana Umag od 9 do 17 sati, s pauzom od 13 do 14 sati.

Predviđeno je prikupiti 90 doza krvi.

Crveni križ Bujštine moli građane Umaga; postojeće darivatelje krvi, a i one koje bi to mogli i htjeli postati, da se odazovu akciji kako bi predviđeni plan doza krvi bio realiziran.


Nastavite čitati

Istra
 

PGS o direktorima Uljanika i pravomoćnoj presudi 3. maju: Riječ je o klasičnom stečajnom kriminalu, a DORH ŠUTI!

Riječ je o tvrtki „Uljanik Učilište“, a koja je bila dio stečajne mase „Uljanik PIS-a“. Dočepali su je se gospoda Boris Dvoršak i Goran Pikot, a „3. maj“ u novonastaloj je situaciji štošta osporavao u tim transakcijama. Riječki je škver pokrenuo i sudski postupak, ali ga je na kraju balade i izgubio, a, rekao bih, prvenstveno zahvaljujući postojećem hrvatskom pravosudnom sustavu, rekao je počasni predsjednik PGS-a Nikola Ivaniš na konferenciji za novinare

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.