Komunal

ZA BOLJI KVART

Verudeži dobili svoju udrugu - organizirat će radne akcije i sportska događanja

Udruga će raditi na daljnjem uređenju kvarta, organizirat ćemo radne akcije, uređivati igralište, ali i organizirati razne sportske događaje i promovirati sport i zdrave stilove života, kazao nam je predsjednik udruge Momčilo Nikolić


 
2 min
Borka Petrović
Verudeži obnavljaju igralište u srcu svog kvarta

Udruga će raditi na daljnjem uređenju kvarta, organizirat ćemo radne akcije, uređivati igralište, ali i organizirati razne sportske događaje i promovirati sport i zdrave stilove života, kazao nam je predsjednik udruge Momčilo Nikolić

Verudeži od sada i službeno imaju svoju udrugu - Sportska udruga "Veruda Sport" okupljat će prvenstveno mještane ovog kvarta, a njihove aktivnosti možete pratiti na web stranici koju su napravili.

Iako je fokusirana na svoj kvart, odakle dolazi većina članova, iz udruge pozivaju i druge ljude da im se pridruže.

- Udruga će raditi na daljnjem uređenju kvarta, organizirat ćemo radne akcije, uređivati igralište, ali i organizirati razne sportske događaje i promovirati sport i zdrave stilove života, kazao nam je predsjednik udruge Momčilo Nikolić.

Daljnje aktivnosti Udruge poput uređenja školskog igrališta i ostalih radnih akcija moći će se pratiti na Facebooku Sportska udruga "Veruda Sport", ali i na web stranici www.veruda-sport.hr.


Među prvim važnijim događajima ističu 2. izdanje velikog Memorijalnog turnira "Dane Moravac" koje će se održati od 22. lipnja do 24. lipnja na igralištu Monte Capeletta na Vidikovcu.

Udruga će biti suorganizator uz ekipu Domino Maling, a za sada se zna da će nastupiti 12 ekipa te da je nagradni fond četiri tisuće eura.

S prošlogodišnjeg turnira

- Pozivamo sve ljubitelje sporta, rekreacije i samog futsala da se pridruže na turniru. Podržite naše ekipe koje će igrati na turniru, očekujemo vas u što većem broju kao i prošle godine da se, prije svega, družimo svi skupa uz dobar futsal, iće, piće i muziku, ali i goste iznenađenja, pozivaju iz ove udruge.


Nastavite čitati

Pula
 

TAKO JE IZGLEDALA SACCORGIANA 1926.: Slika "Zlatnih" prije 100 godina pripada Silviji Salamon koja je radila na Oscarom nagrađenom filmu "Mediterraneo"

Vlasnica djela, isprva, po vlastitom priznanju, nije znala navesti ime autora slike. Potom je poznati galerist iz Vodnjana Germano Fioranti pretpostavio da bi to mogao biti Romeo Marsi, umjetnik rođen u Puli 1909. godine, a poginuo u Trstu, tijekom bombardiranja, 1944. godine * Priča obitelji Salamon vrlo je zanimljiva. Počinje u Puli, a preko Skitače, Šumbera, Gračišća, Segeta, Trsta, Lomabardije i Ligurije vodi nas sve do Pariza

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.