Komunal

Oštećen telefonski vod?

(VIDEO) Neobična pojava u Mednjanu: Uslijed požara na telefonskom stupu, struja "pržila" travu

Četri vatrogasca s dva vozila, intervenirali su na mjesto događaja, ugasivši pritom požar oko 19 sati


 
1 min
Istra24

Četri vatrogasca s dva vozila, intervenirali su na mjesto događaja, ugasivši pritom požar oko 19 sati

Danas popodne, nešto prije 18 sati, izbio je požar na telefonskom stupu u Mednjanu, nakon čega je struja "pržila" okolni dio trave.

Kako doznajemo, oštećen je telefonski vod.

Četri vatrogasca s dva vozila, intervenirali su na mjesto događaja, ugasivši pritom požar oko 19 sati.

Video možete pogledati OVDJE.


FOTO: Screenshot/Facebook

Nastavite čitati

Istra
 

SVETA NEDELJA DOBILA SVOJU MONOGRAFIJU: Knjiga kao duhovni hodnik koji vodi kroz emocionalne i kulturne aspekte identiteta

Pružajući dubok uvid u povijesne korijene, događaje i ličnosti koje su oblikovale ovo jedinstveno područje, monografija “Između stoljeća i srca – Općina Sveta Nedelja u ogledalu povijesti” predstavlja temeljnu riznicu informacija o općini * Tekstovi kojima se predstavljaju razna mjesta su zanimljivi, kvalitetni, a neki su nastali od intervjua sa svjedocima određenih događaja te iz novih arhivskih istraživanja

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.