Komunal

Oštećen telefonski vod?

(VIDEO) Neobična pojava u Mednjanu: Uslijed požara na telefonskom stupu, struja "pržila" travu

Četri vatrogasca s dva vozila, intervenirali su na mjesto događaja, ugasivši pritom požar oko 19 sati


 
1 min
Istra24

Četri vatrogasca s dva vozila, intervenirali su na mjesto događaja, ugasivši pritom požar oko 19 sati

Danas popodne, nešto prije 18 sati, izbio je požar na telefonskom stupu u Mednjanu, nakon čega je struja "pržila" okolni dio trave.

Kako doznajemo, oštećen je telefonski vod.

Četri vatrogasca s dva vozila, intervenirali su na mjesto događaja, ugasivši pritom požar oko 19 sati.

Video možete pogledati OVDJE.


FOTO: Screenshot/Facebook

Nastavite čitati

Istra
 

IDS 'MINIRAO' SJEDNICU PAZINSKOG GRADSKOG VIJEĆA Vedran Ivančić (IDS): "Radi se o puno odluka koje su se donijele na štetu Grada Pazina", Suzana Jašić (Možemo!): "Bankomati im se smanjuju, zato postaju nervozni"

Vedran Ivančić odbio je voditi zadnju sjednicu Gradskog vijeća zbog točke dnevnog reda koja sadržava prijedlog drukčiji od onog s kojim su se slagali. Gradonačelnica Jašić kaže da je prijedlog bio na javnom savjetovanju, ali se IDS nije htio očitovati. IDS pak tvrdi da ona laže. Cijela priča slična je zagonetki 'je li starija kokoš ili jaje' jer je prijedlog izmijenjen, ali nakon što su uvažene sugestije na savjetovanju, na koje se IDS nije uključio s načelnom podrškom. Kako bilo, HDZ je bespogovorno stao uz IDS

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.