Komunal

gimnazija pula

Za vrijeme proljetnih i ljetnih praznika obnovit će se još deset učionica

Adaptacija devet učionica koštala je 85.000 kuna. U planu je, uz podršku osnivača Istarske županije, renovirati još deset učionica


 
1 min
Borka Petrović
Dotrajali podovi kompletno su obnovljeni

Adaptacija devet učionica koštala je 85.000 kuna. U planu je, uz podršku osnivača Istarske županije, renovirati još deset učionica

Renovacija devet učionica u Gimnaziji Pula je završena. Za vrijeme zimske stanke, renovirali su se podovi učionica koji su bili izrazito dotrajali. S obzirom na količinu i vrstu posla, škola mora prvi tjedan nastave održavati predavanja po modelu C (online) jer učionice još uvijek nisu spremne za nastavu i prihvat učenika.

Adaptacija je iznosila 85.000 kuna. U planu je, uz podršku osnivača Istarske županije, renovirati još deset učionica. Jedan dio će se obnavljati u vrijeme proljetnog odmora, a ostalo za vrijeme ljetne stanke, doznajemo iz škole.


FOTO: Gimnazija Pula

Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.