Krasna Zemlja

U suradnji s Košarkaškim klubom Vodnjan

Eko aktivisti Vodnjanštine - Eco attivisti del Dignanese predvodili akciju čišćenja okoliša Barbarige

Komunalnog poduzeće Contrada preuzet će prikupljeni otpad i odvest će ga u Reciklažno dvorište Vodnjan


 
1 min
Istra24
foto: Vodnjanski Đir

Komunalnog poduzeće Contrada preuzet će prikupljeni otpad i odvest će ga u Reciklažno dvorište Vodnjan

Velika količina otpada više ne zagađuje vodnjanski okoliš. Danas je uspješno provedena eko akcija čišćenja okoliša na području Barbarige koju su organizirali Košarkaški klub Oliva Vodnjan i Eko aktivisti Vodnjanštine - Eco attivisti del Dignanese u suradnji s gradskim poduzećem Castelier te s komunalnom poduzećem Contrada.

Organizatori se žele zahvaliti, među ostalima, i  svim sudionicima u eko akciji koji su pokazali ljubav i poštovanje prema svojem kraju i okolišu, djelatnicima komunalnog poduzeća Contrada koji će preuzeti prikupljeni otpad i odvest će ga u Reciklažno dvorište Vodnjan, Gradu Vodnjanu – Dignano i gradskom poduzeću Castelier na marendi i portalu Vodnjanski đir


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.