republika - dugi
Kultura

Pjevali i družili se s bendom

Djeca Down centra Pula posebni gosti jučerašnjeg koncerta Parnog valjka u Zagrebu

Nakon koncerta družili se sa s bendom i pjevačima


 
1 min
Istra24

Nakon koncerta družili se sa s bendom i pjevačima

Djeca Down centra Pula bila su gosti Parnog Valjka na jučerašnjem koncertu u čast Akija Rahimovskog „Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki“ u zagrebačkoj Areni.

Zajedno s ostalih 18 tisuća gledatelja, pjevali su pjesme Parnog valjka, javio je Istri24 Boran Angelovski, vjenčani kum Akija Rahimovskog.

Nakon koncerta družili su se s bendom i pjevačima.

Nedavno preminuli frontmen Parnog valjka Aki Rahimovski bio je i ambasador pulskog Down sindrom centra. Djeca centra spremala su se otići na koncert Parnog Valjka u veljači.

Podsjetimo, pulski koncert Akiju u čast održava se u Areni 24. lipnja. Bit će humanitarnog karaktera, a donirat će se dječji Odjel klinike za tumore u Zagrebu, Liga protiv raka Pula te upravo pulski Down sindrom centar.


Nastavite čitati

HDZ predstavio predizborni program; obećava prosječnu plaću od najmanje 1600 eura

Pet stupova HDZ-ove vizije Hrvatske za iduće četiri godine su uspješna, vitalna, pravedna, održiva i suverena Hrvatska, naglasio je Plenković * Iz HDZ-a najavljuju i da će stvoriti preduvjete za otvaranje 125 tisuća novih radnih mjesta i dostići stopu zaposlenosti od 75 posto, a za to će biti uloženo 700 milijuna eura kroz mjere aktivne politike zapošljavanja

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.