Kultura

Sadržaja nije nedostajalo

FOTOGALERIJA: Posjetili smo Noć muzeja u Puli

S obzirom na to se dio programa održavao online, posjetitelji su imali priliku virtualno obići i druge muzeje, galerije i umjetničke prostore u Hrvatskoj


 
1 min
Matea Čelebija ⒸFOTO: Manuel Angelini

S obzirom na to se dio programa održavao online, posjetitelji su imali priliku virtualno obići i druge muzeje, galerije i umjetničke prostore u Hrvatskoj

Sinoć smo posjetili pulsku Noć muzeja, i premda su ju djelomično obilježile epidemiološke mjere, moramo priznati kako je ponuda sadržaja bila poprilično zadovoljavajuća, a nije manjkalo niti posjetitelja.

Posebnost ovogodišnje, 17. Noći muzeja je to što se odvijala u hibridnom obliku, odnosno dio projekcija, izložbi i predavanja odvijao se uživo, a dio online pa su tako posjetitelji imali priliku virtualno obići i druge muzeje, galerije i umjetničke prostore u Hrvatskoj.

Ove su godine svoja vrata za obilazak otvorili Povijesno-pomorski muzej Istre gdje su posjetitelji mogli obići podzemne tunele Zerostrasse i centralno mjesto najranijega razdoblja pulske povijesti - Kaštel. Muzejsko-galerijski prostor Sveta srca priredio je izložbu "Znanjem do zdravlja: 65 godina Medicinske škole Pula", a u Galeriji C8 izložbu  "Bez zanata nema alata".

Izlog Carrarine 4 priredio je "Prozor u prošlost - Tehnike ukrašavanja rimskog keramičkog posuđa", a Rock galerija Pula izložbu "LIVE(R)PULA".

U sklopu manifestacije, dostupan je bio i obilazak pulske Arene.


Nastavite čitati

Pula
 

MALA EKIPA ZA VELIKE STVARI: Pulska tvrtka zaslužna za prisutnost Jaguara i Land Rovera na domaćem tržištu. Ali i za ulazak kovanice s motivom Huma u Guinnessovu knjigu rekorda!

"Možda jesmo malo atipični za jednu marketinšku agenciju. Naime, ako proizvodi neke tvrtke naprosto nemaju plasman na društvenim mrežama, mi im nećemo kreirati Facebook samo zato što ga svi imaju, jer će u jednom trenutku oni jednostavno ostati bez sadržaja. Njihovu ćemo priču stoga graditi drugačije, i svejedno će doći do rezultata. I tako smo sretni mi, sretni klijenti i sretni njihovi klijenti. A klijenti nam u pravilu odu jedino ako su narasli do te razine da ih je netko drugi kupio, no i tada nam je jasno da smo i mi tome doprinijeli" govore nam u ovoj maloj pulskoj tvrtki koja postiže globalno značajne rezultate

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.