Kultura

večeras u gradskoj knjižnici pula

Izložba slika "Moj svijet" Mirjane Hrvatin


 
1 min
Borka Petrović

Večeras, u petak 14. siječnja, su 18 sati, u Središnjoj gradskoj knjižnici Pula, otvorit će se izložba slika "Moj svijet" Mirjane Hrvatin.

Samostalna izložba slika "Moj svijet" Mirjane Hrvatin treća je samostalna izložba ove autorice koja se ljubiteljski bavi slikarstvom već dugi niz godina. Prva znanja i iskustva stjecala je učeći od akademskih slikara u tehnici ulja na platno, koju je s vremenom, tražeći medij koji najviše odgovara njezinom izričaju, zamijenila akrilom.

Ovaj, najrecentniji ciklus njezinih radova nastalih u protekle dvije godine tehnikom akrila na platno, pogled je u intimni svijet motiva koji govore o ljubavi kroz gotovo apstraktnu formu", zapisala je, između ostalog, Tina Širec Džodan u katalogu izložbe.


Nastavite čitati

Pula
 

Krenula online prodaja ulaznica za utakmicu Istra - Hajduk na Drosini

Karte za "Sjever" u prodaji su isključivo za građane s prebivalištem u Istarskoj županiji i za navijačku skupinu Demoni, a s obzirom na veliki interes lokalnog stanovništva, među kojima je mnogo navijača Hajduka, NK Istra 1961 otvorit će za gledatelje istočnu tribinu. Navijačka obilježja gostujućeg kluba dozvoljena isključivo na južnoj tribini, bez iznimke

Pula
 

(FOTO) “Rock' n' grill fest”: Unatoč kiši na Hidrobazi danas je veselo

I na ovom, četvrtom izdanju, veliki je broj žitelja južne Istre, kako mladih, kako starijih, prepoznalo Hidrobazu kao alternativno i zanimljivo mjestu za proslavu 1, maja, uz neizostavne ćevape i roštilj * Fest traje do subote, a još će nastupit Opća Opasnost, Big Wave, Gustafi, Šajeta, Giuliano & Diktatori i Night Express

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.