Kultura

Raspisan natječaj za ravnatelja MSUI

Ketrin Miličević Mijošek treći mandat ili će biti izabran netko drugi?

Kontaktirali smo aktualnu ravnateljicu Muzeja suvremene umjetnosti Istre Ketrin Miličević Mijošek, koja odrađuje posljednje dane svog drugog mandata i pitali je hoće li se ponovno kandidirati. - Natječaj je tek izašao i prerano je o tome donositi zaključke, poručila je Miličević Mijošek


 
1 min
ⒸFOTO: Manuel Angelini

Kontaktirali smo aktualnu ravnateljicu Muzeja suvremene umjetnosti Istre Ketrin Miličević Mijošek, koja odrađuje posljednje dane svog drugog mandata i pitali je hoće li se ponovno kandidirati. - Natječaj je tek izašao i prerano je o tome donositi zaključke, poručila je Miličević Mijošek

Istarska županija raspisala je natječaj za ravnatelja/ravnateljicu Muzeja suvremene umjetnosti Istre, na mandat od četiri godine.

Uvjeti koje moraju kandidati moraju ispunjavati su da imaju završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili s njim izjednačen studij, da posjeduju stručne, radne i organizacijske sposobnosti, da imaju najmanje pet godina rada u muzeju ili najmanje deset godina rada u kulturi, znanosti ili obrazovanju. Također, moraju znati aktivno talijanski i pasivno najmanje još jedan svjetski jezik.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objave Natječaja u „Narodnim novinama", na mrežnoj stranici Muzeja www.msu-istre.hr i mrežnoj stranici Istarske županije-Regione Istriana www.istra-istria.hr.

Kontaktirali smo aktualnu ravnateljicu Muzeja suvremene umjetnosti Istre Ketrin Miličević Mijošek, koja odrađuje posljednje dane svog drugog mandata i pitali je hoće li se ponovno kandidirati.

- Natječaj je tek izašao i prerano je o tome donositi zaključke, poručila je Miličević Mijošek. (Matijas Kozić)


Nastavite čitati

Istra
 

ZA TROFEJNE ROGOVE JELENA AKSISA LOVCI NA BRIJUNIMA PLAĆAJU I DO 10 TISUĆA KUNA Novi šef Brijuna Eduard Kolić odbacuje optužbe o ilegalnim lovačkim seansama: 'Zapošljavanje moje kćeri i zeta na Brijunima nema veze sa mnom!'

Bavio sam se zebrama, Lankom, tovarima, ovcama i 'drugim životinjama', ali nisam ubijao. Lovci uplate spavanje u vili koja košta 500 ili 600 eura po jednoj noći. Idu na čeku, uglavnom se fotografiraju i idu dalje. Znaju stajati i do tri dana, a da ništa ne upucaju. Ja nikad nisam ubio niti jednu životinju, iako imam lovačku iskaznicu. Sada sam u poziciji da neke stvari mogu promijeniti osobito što se tog lovnog turizma tiče koji Brijunima donosi prihod od možda 50 tisuća kuna godišnje što je zanemariv iznos.

Istra
 

IDS predstavio anketu za stambeno zbrinjavanje i prijedloge za proračun Poreča

U prijedlog je uvršten nastavak uređenja starogradskih ulica, poput Trga Marafor, a u planu je i obnova Cimare, odnosno Trga Joakima Rakovca. U starom gradu, stavit planira se staviti u funkciju palaču Becich uz zadržavanje vlasništva * Predložili smo i dogradnju Doma za starije osobe, kao i nastavak izgradnje objekata nogometnog kampusa u zoni Košambra", rekao je Roland Kosinožić

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.