Kultura

Raspisan natječaj za ravnatelja MSUI

Ketrin Miličević Mijošek treći mandat ili će biti izabran netko drugi?

Kontaktirali smo aktualnu ravnateljicu Muzeja suvremene umjetnosti Istre Ketrin Miličević Mijošek, koja odrađuje posljednje dane svog drugog mandata i pitali je hoće li se ponovno kandidirati. - Natječaj je tek izašao i prerano je o tome donositi zaključke, poručila je Miličević Mijošek


 
1 min
ⒸFOTO: Manuel Angelini

Kontaktirali smo aktualnu ravnateljicu Muzeja suvremene umjetnosti Istre Ketrin Miličević Mijošek, koja odrađuje posljednje dane svog drugog mandata i pitali je hoće li se ponovno kandidirati. - Natječaj je tek izašao i prerano je o tome donositi zaključke, poručila je Miličević Mijošek

Istarska županija raspisala je natječaj za ravnatelja/ravnateljicu Muzeja suvremene umjetnosti Istre, na mandat od četiri godine.

Uvjeti koje moraju kandidati moraju ispunjavati su da imaju završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili s njim izjednačen studij, da posjeduju stručne, radne i organizacijske sposobnosti, da imaju najmanje pet godina rada u muzeju ili najmanje deset godina rada u kulturi, znanosti ili obrazovanju. Također, moraju znati aktivno talijanski i pasivno najmanje još jedan svjetski jezik.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objave Natječaja u „Narodnim novinama", na mrežnoj stranici Muzeja www.msu-istre.hr i mrežnoj stranici Istarske županije-Regione Istriana www.istra-istria.hr.

Kontaktirali smo aktualnu ravnateljicu Muzeja suvremene umjetnosti Istre Ketrin Miličević Mijošek, koja odrađuje posljednje dane svog drugog mandata i pitali je hoće li se ponovno kandidirati.

- Natječaj je tek izašao i prerano je o tome donositi zaključke, poručila je Miličević Mijošek. (Matijas Kozić)


Nastavite čitati

Istra
 

Tko će s kim pitanje je sad

Sutra donosimo tri analize izbornih rezultata u osmoj izbornoj jedinici. Kako su stranke prošle po istarskim gradovima i općinama? * Za mjesec dana počinju upisi u pulske vrtiće. Ovogodišnji će biti nešto drugačiji od dosadašnjih. O cijenama, promjenama i detaljima o kojima će roditelji morati voditi računa, čitajte sutra

Istra
 

U subotu 20 godina Fažanske škole soljenja sardela

Tijekom manifestacije 40 ekipa posoliti će svoj važ sardela pod stručnim vodstvom fažanskih ribara. Održat će se i gastro radionica filetiranja i mariniranja ribe te jela od slanih  sardela, radionica  izrade tradicijskih ribarskih alata te foto izložba povodom 20 godina Škole soljenja sardela: “20 nam je godina tek...”

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.