Kultura

Mali umjetnici i dinosauri

Nacionalni Park Brijuni poziva mališane na likovni natječaj povodom Dana dinosaura

Ljubitelje dinosaura, mlađe od 12 godina, NP Brijuni poziva da ostvare likovne radove na temu dinosaura


 
1 min
Istra24
Replika dinosaura na Brijunima. Foto: NP Brijuni

Ljubitelje dinosaura, mlađe od 12 godina, NP Brijuni poziva da ostvare likovne radove na temu dinosaura

Povodom održavanja Dana dinosaura u Nacionalnom parku Brijuni, Javna ustanova Nacionalni park Brijuni poziva male umjetnike do 12 godina da pošalju svoje likovne radove s temom dinosaura.

Plakat za likovni natječaj. NP Brijuni

-Budite kreativni i maštoviti, a mi ćemo Vaše radove izložiti u „Dino galeriji“ na Velikom Brijunu, 9. travnja 2022. godine. Najbolja tri rada, po ocjeni žirija, nagraditi ćemo paketom ulaznica za Nacionalni park Brijuni (2 odrasle i 1 dijete), poručuju iz ureda za odnose s javnošću NP Brijuni.

Radove je potrebno poslati do 4. travnja 2022. godine na adresu JUNP Brijuni (s napomenom za "Dino galeriju"), Brionska ulica 10, 52212 Fažana. Na radove je obavezno napisati ime, prezime, adresu i dob.


Nastavite čitati

Istra
 

Povratak u antička vremena na valbandonskoj plaži

Za ljubitelje dobre hrane, manifestacija "Rimski Valbandon" nudi jedinstvenu gastro ponudu. Posjetitelji će imati priliku kušati meni star 2000 godina, sastavljen od mesa, ribe, priloga, lubenica i mulsuma – autentičnog rimskog vina s medom. Ovaj kulinarski doživljaj omogućit će vam da se prepustite okusima prošlosti i uživate u delicijama koje su nekoć bile sastavni dio rimskih gozbi

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.