Kultura

Mali umjetnici i dinosauri

Nacionalni Park Brijuni poziva mališane na likovni natječaj povodom Dana dinosaura

Ljubitelje dinosaura, mlađe od 12 godina, NP Brijuni poziva da ostvare likovne radove na temu dinosaura


 
1 min
Istra24
Replika dinosaura na Brijunima. Foto: NP Brijuni

Ljubitelje dinosaura, mlađe od 12 godina, NP Brijuni poziva da ostvare likovne radove na temu dinosaura

Povodom održavanja Dana dinosaura u Nacionalnom parku Brijuni, Javna ustanova Nacionalni park Brijuni poziva male umjetnike do 12 godina da pošalju svoje likovne radove s temom dinosaura.

Plakat za likovni natječaj. NP Brijuni

-Budite kreativni i maštoviti, a mi ćemo Vaše radove izložiti u „Dino galeriji“ na Velikom Brijunu, 9. travnja 2022. godine. Najbolja tri rada, po ocjeni žirija, nagraditi ćemo paketom ulaznica za Nacionalni park Brijuni (2 odrasle i 1 dijete), poručuju iz ureda za odnose s javnošću NP Brijuni.

Radove je potrebno poslati do 4. travnja 2022. godine na adresu JUNP Brijuni (s napomenom za "Dino galeriju"), Brionska ulica 10, 52212 Fažana. Na radove je obavezno napisati ime, prezime, adresu i dob.


Nastavite čitati

Istra
 

Predizborna kampanja je gotova, sutra nema politike u našoj butigi

Sutra donosimo priču o poznatom porečkom političaru koji gradi tri luksuzne vile kod Tinjana, o poslovima unutar HEP-a i o obnovi kupališta Stoja * Objavit ćemo, s hrvatskim titlovima (razgovor je vođen na istrovenetskom dijalektu) i ekskluzivni videointervju s legendom automobilizma, rodom iz Motovuna, Mariom Andrettijem

Istra
 

Marčanu odlikuju ekstra maslinova ulja i vina izvrsne kvalitete

Za Smotru je pristiglo 43 uzoraka ulja berbe 2023. i 27 uzoraka vina berbi 2020., 2022. i 2023, većina ih je bila odlične ili vrhunske kvalitete * Smotra je započela Mantinjadom i balunom u izvedbi mladih plesača i svirača tradicijskih instrumenata KUD-a Mate Balota iz Raklja

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.