Kultura

Mali umjetnici i dinosauri

Nacionalni Park Brijuni poziva mališane na likovni natječaj povodom Dana dinosaura

Ljubitelje dinosaura, mlađe od 12 godina, NP Brijuni poziva da ostvare likovne radove na temu dinosaura


 
1 min
Istra24
Replika dinosaura na Brijunima. Foto: NP Brijuni

Ljubitelje dinosaura, mlađe od 12 godina, NP Brijuni poziva da ostvare likovne radove na temu dinosaura

Povodom održavanja Dana dinosaura u Nacionalnom parku Brijuni, Javna ustanova Nacionalni park Brijuni poziva male umjetnike do 12 godina da pošalju svoje likovne radove s temom dinosaura.

Plakat za likovni natječaj. NP Brijuni

-Budite kreativni i maštoviti, a mi ćemo Vaše radove izložiti u „Dino galeriji“ na Velikom Brijunu, 9. travnja 2022. godine. Najbolja tri rada, po ocjeni žirija, nagraditi ćemo paketom ulaznica za Nacionalni park Brijuni (2 odrasle i 1 dijete), poručuju iz ureda za odnose s javnošću NP Brijuni.

Radove je potrebno poslati do 4. travnja 2022. godine na adresu JUNP Brijuni (s napomenom za "Dino galeriju"), Brionska ulica 10, 52212 Fažana. Na radove je obavezno napisati ime, prezime, adresu i dob.


Nastavite čitati

Istra
 

"LA PROJEKCIJA": Sutra se u Vodnjanu prikazuju kratkometražni filmovi lokalnih autora

- Za obilježavanje 30. godišnjice osnivanja Istarske županije, u  kontekstu filmske produkcije, odabran je Vodnjan. Tim povodom, prikazat ćemo filmove autora i tema vezanih za grad domaćin. Vodnjan je, naime, posljednjih godina obilježila produkcija kvalitetnih, uglavnom kratkometražnih dokumentarnih, igranih i eksperimentalnih filmova, svojevrsni „filmski val“, nazvan i Novi vodnjanski filmski val, navode iz Istarske kulturne agencije

Istra
 

PGS o direktorima Uljanika i pravomoćnoj presudi 3. maju: Riječ je o klasičnom stečajnom kriminalu, a DORH ŠUTI!

Riječ je o tvrtki „Uljanik Učilište“, a koja je bila dio stečajne mase „Uljanik PIS-a“. Dočepali su je se gospoda Boris Dvoršak i Goran Pikot, a „3. maj“ u novonastaloj je situaciji štošta osporavao u tim transakcijama. Riječki je škver pokrenuo i sudski postupak, ali ga je na kraju balade i izgubio, a, rekao bih, prvenstveno zahvaljujući postojećem hrvatskom pravosudnom sustavu, rekao je počasni predsjednik PGS-a Nikola Ivaniš na konferenciji za novinare

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.