Kultura

NOVA MANIFESTACIJA

"Oliverove večeri" u Raklju: Uz repertoar najpoznatijih Dragojevićevih pjesama, nastupiti će Medea i Tedi Grubica

„Oliverove večeri“ su se nametnule same po sebi, kao prirodan nastavak dugogodišnje tradicije Oliverovih boravaka i nastupa u Raklju, koje je još 2009. godine pokrenuo Bruno Krajcar


 
1 min
Istra24
TZ Marčana

„Oliverove večeri“ su se nametnule same po sebi, kao prirodan nastavak dugogodišnje tradicije Oliverovih boravaka i nastupa u Raklju, koje je još 2009. godine pokrenuo Bruno Krajcar

Turistička zajednica Općine Marčana najavljuje novu manifestaciju „Oliverove večeri“, osmišljenu kao hommage Oliveru Dragojeviću, neprežaljenom velikom glazbeniku, prijatelju Raklja.

„Oliverove večeri“ su se nametnule same po sebi, kao prirodan nastavak dugogodišnje tradicije Oliverovih boravaka i nastupa u Raklju, koje je još 2009. godine pokrenuo Bruno Krajcar.

Ove nedjelje, 30. srpnja, u 21 sat, na prvoj ediciji manifestacije, isključivo s repertoarom Oliverovih pjesama, nastupit će Medea i Tedi Grubica. Ugođaju će pridonijeti kocke sijena umjesto stolica, kao i bogata ponuda Barlogistic koktela i vinskih etiketa lokalnih vinara.

Medea i Tedi Grubica solo su pjevači, višestruko nagrađivani od struke i publike. Od malih se nogu bave glazbom te imaju svoje autorske pjesme i video spotove, kao i ekskluzivne ugovore s Croatia Recordsom.


Nastavite čitati

Istra
 

Radionica o korištenju Instagrama za promociju poslovanja

Predavanje će pružiti praktične savjete o efikasnom korištenju Instagrama kako bi izgradili prepoznatljiv brend i ostvarili rast u poslovanju. Broj sudionika je ograničen i stoga je obvezna prijava na e-mail adresu gospodarstvo@porec.hr najkasnije do utorka 5. ožujka

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.