Kultura

KONCERT ĆE SE ODRŽATI 3.LIPNJA

(VIDEO) U Areni će ovog ljeta nastupiti Hillsong United: pjesme nadahnute vjerom u pop i rock ruhu

Grad je dao suglasnost Arheološkom muzeju Istre za iznajmljivanje Arene, pa u kalendar glazbenih zbivanja koji nas očekuju ovog ljeta u Puli treba dodati nastup raspjevanih Australaca iz skupine Hillsong United koji je zakazan za 3. lipnja


 
1 min
Istra24
FOTO: FB Hillsong United

Grad je dao suglasnost Arheološkom muzeju Istre za iznajmljivanje Arene, pa u kalendar glazbenih zbivanja koji nas očekuju ovog ljeta u Puli treba dodati nastup raspjevanih Australaca iz skupine Hillsong United koji je zakazan za 3. lipnja

Arheološki muzej Istre podnio je zahtjev za davanje suglasnosti za korištenje
Amfiteatra  za  održavanje  koncerta glazbene skupine Hillsong United kojeg organizira Bono Records d.o.o.

Kako piše Millenium, Hillsong United je klanjateljski sastav koji je nastao kao dio crkve Hillsong. Bend je osnovan 1998. godine u sklopu Hillsongove službe za mlade. Sastoji se od nekoliko rotirajućih vođa bogoslužja iz crkve, uključujući Brooke Fraser, Joela Houstona, Reubena Morgana i Martyja Sampsona.

Zbog nekoliko pjesama koje je napisalo ministarstvo mladih, vođa obožavanja Hillsonga Darlene Zschech preporučila im je da snime album, što je rezultiralo njihovom debitantskom produženom predstavom One koja je objavljena zajedno s albumom Hillsong Worship Touching Heaven Changing Earth. Od tada je grupa izdala jedanaest godišnjih live albuma, kao i četiri studijska albuma. Bend sklada pjesme i nastupa u crkvenim službama kao i na koncertima na svjetskim turnejama.

Hillsong United nastupili su 2011. u Zagrebu.

Budući da im je Grad potrebnu suglasnost izdao, u kalendar glazbenih zbivanja koji nas očekuju ovog ljeta u Puli treba dodati nastup raspjevanih Australaca iz skupine Hillsong United koji je zakazan za 3. lipnja.


Nastavite čitati

Pula
 

Grad Pula nudi u najam devet poslovnih prostora. Većina ih je u centru

U ulici Porta Stovagnana 9 u najam se nudi prostor od 19,20 kvadrata (početna cijena 10,62 eura) i to trgovinsku djelatnost, osim prodaje sezonske robe, opreme za more i plažu suvenira i slično. Na adresi Flaciusova 10 nudi se prostor od 128,62 kvadrata po početnih 7,96 eura po kvadratu, i to za prodaju brendiranih proizvoda

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.