Kultura

U Gradskoj knjižnici i čitaonici u Puli

U ponedjeljak promocija slikovnice "More više ne mòre" članova Udruge cerebralne paralize Istarske županije

Ovu, petu slikovnicu Udruge cerebralne paraliza Istarske županije napisali su i ilustrirali članovi udruge i Vedran Rakić Zmaj


 
1 min
Istra24
Gradska knjižnica i čitaonica - foto: Grad Pula Pola

Ovu, petu slikovnicu Udruge cerebralne paraliza Istarske županije napisali su i ilustrirali članovi udruge i Vedran Rakić Zmaj

Na Dan planeta Zemlje u ponedjeljak, 22. travnja 2024. u dvorani Gradske knjižnice i čitaonice Pula bit će predstavljena slikovnica "More više ne mòre" članova Udruge cerebralne paralize Istarske županije.

Ovu, petu slikovnicu Udruge cerebralne paraliza Istarske županije napisali su i ilustrirali članovi udruge i Vedran Rakić Zmaj; literarnu radionicu vodila je Roberta Stevanović, a likovnu Ivana Bilić i Valent Hrvatin. Tekst je preveo Marin Petrović.

Slikovnica je izdana zahvaljujući sredstvima EU-a iz programa Europske snage solidarnosti, Grada Pule te donacijama građana.


Nastavite čitati

Pula
 

(VIDEO) Pulska magistra farmacije Martina Meštrović napustila je ljekarnu i okrenula se izradi unikatnih botaničkih terarija: "Umjesto jednog stalnog posla, sada radim šest, ali u svakom uživam"

"Mama je 36 godina bila cvjećarka na Brijunima, radila je aranžmane još za Tita. Naša je kuća uvijek bila ispunjena biljem, cvijećem i ta je ljubav prema prirodi uvijek bila u meni, sada je napokon izašla na površinu. Želja mi je ljudima omogućiti da u svoj životni prostor unesu energiju biljaka putem prirode koju uspijevam ugurati u bocu", veli nam Martina Meštrović

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.