Kultura

ISPRED CRKVE MAJKE BOŽJE OD ZDRAVLJA

U subotu koncert ansambla saksofona u Hreljićima

Na programu su djela Antonina Dvoraka, Modesta P. Musorgskog, Karla Jenkinsa, Steviea Wondera i Henryka Mancinia


 
1 min
Sandra Zrinić Terlević

Na programu su djela Antonina Dvoraka, Modesta P. Musorgskog, Karla Jenkinsa, Steviea Wondera i Henryka Mancinia

Turistička zajednica Općine Marčana organizira koncert ansambla saksofona ove subote, 2. rujna u 19 sati. Koncert će se održati ispred crkve Majke Božje od Zdravlja u Hreljićima.Nastupit će 10 glazbenika iz Hrvatske i Slovenije - polaznika Seminara saksofona koji se svake godine održava u Međunarodnom kulturnom centru Hrvatske glazbene mladeži u Grožnjanu pod vodstvom profesora Tomislava Žužka.Na programu su djela Antonina Dvoraka, Modesta P. Musorgskog, Karla Jenkinsa, Steviea Wondera i Henryja Mancinija. Ulaz je slobodan.


Nastavite čitati

Istra
 

Turistička sezona? Radost za neke, tuga za podstanare

Vijesti o pulskom festivalu, reportaža o redu na 40 stupnjeva i priča, mit o otoku Cissi (istarskoj Atlantidi), požar u Bala i priča o Europsko-kulturnom-sportskom centru koji romska zajednica gradi u u mjestašcu Želiski pored Barbana obilježile su ovu subotu * Sutra pišemo o problemima podstanarstva u turističkoj Puli i simpatičnoj inicijativi istarskog vrtlara kojoj je cilj ukazati na važnost samoniklog bilja

Istra
 

U Bujama obnovljena kapelica Sv. Andrije

Na području Buja nalazi se ukupno 24 mjesta s kapelicama, što znači da preostaje još 20 kapelica za obnovu ili izgradnju. Cilj je povezati ih u šetnicu radi razvoja religijskog turizma

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.