Politika i društvo

OGLASIO SE ŽUPAN

Boris Miletić: Žao mi je što ovo gledam u vlastitoj stranci, ali znam što mi je činiti!

Ponosan sam na sve što smo napravili i stvorili svih ovih godina i uvijek ću biti! Nikada neću popustiti pod pritiskom pojedinaca i raznih interesa na štetu Istrijana! Sljedeći potez je moj, rekao je Miletić


 
1 min
Danijela Bašić-Palković

Ponosan sam na sve što smo napravili i stvorili svih ovih godina i uvijek ću biti! Nikada neću popustiti pod pritiskom pojedinaca i raznih interesa na štetu Istrijana! Sljedeći potez je moj, rekao je Miletić

"Uvjeren sam da smo drugačiji od drugih, jači, bolji i da se nama nikad neće dogoditi ono što se događa u drugim strankama. Žao mi je što ovo gledam u vlastitoj stranci", odgovorio nam je u kratkoj sms poruci Boris Miletić komentirajući stegovni postupak koji je protiv njega pokrenuo IDS kojem je do nedavno bio na čelu.

-Ponosan sam na sve što smo napravili i stvorili svih ovih godina i uvijek ću biti! Nikada neću popustiti pod pritiskom pojedinaca i raznih ineteresa na štetu Istrijana! Sljedeći potez je moj, rekao je Miletić.

Također, nedugo nakon sastanka predsjedništva koje je pokrenulo stegovni postupak protiv njega, na svom je Facebooku napisao.

"Nikada nisam podlegao, niti neću interesu pojedinaca, korporacija i političkih intriga. Kažu da je jutro pametnije od večeri, ali znam što mi je činiti", napisao je Boris Miletić.


Nastavite čitati

Istra
 

GAVÈ FATO L'ALBERO DE NADAL? La tradision istriana la dixi che se doveva farlo ieri e che se lo smonta pena per la Candelora

L’usanza de decorar l’albero de Nadal, vietada ai catolici, i la ga introdoto i protestanti. Ma sicome sta tradision la xe bela, la ghe ga piaso anche ai catolici,  e ‘lora la cesa de Roma la ga deciso che anche i catolici i podeva far l’albero. Però bisognava farlo in una data diferente dei protestanti, che per regola i dovesi farlo la sera de la Vigilia: per questo xe stada scelta la data de l’8 dicembre, che xe el giorno dela Imacolata, perché proprio su l’Imacolata catolici e protestanti i la pensa in modo diferente, tanto che sti ultimi no i credi nela “santità uterina” de Maria e de su mama Ana

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.