Politika i društvo

Na Lovrićev prijedlog

Dogovor: Stanari mogu još mjesec dana boraviti u samačkom hotelu

Ovaj veliki sociološki problem odugovlači se već mjesecima, a gotovo je riješen ponudom prostorija u Japodskoj ulici 80. No, smještaj, između ostalog, nije odgovarao brojnim stanarima samačkih hotela pa se od njega moralo odustati


 
1 min
Nina Orlović-Radić

Ovaj veliki sociološki problem odugovlači se već mjesecima, a gotovo je riješen ponudom prostorija u Japodskoj ulici 80. No, smještaj, između ostalog, nije odgovarao brojnim stanarima samačkih hotela pa se od njega moralo odustati

Danas je stanarima trebao biti zadnji dan boravka u samačkih hotelima na Monte Zaru. Nakon niza neuspješnih pregovora s vlasnicima brojnih smještaja koji bi primili stanare, gradonačelnik Filip Zoričić prihvatio je prijedlog Ilije Lovrića koji je pravo boravaka stanara u hotelima produžio na još mjesec dana, doznajemo od vlasnika Uljanik standarda.

Ovaj veliki sociološki problem, odnosno njegovo rješenje odugovlači se već mjesecima, a gotovo je riješen početkom mjeseca ponudom prostorija u Japodskoj ulici 80. No, smještaj, između ostalog, nije odgovarao brojnim stanarima samačkih hotela pa se od njega moralo odustati.

Nakon što je tridesetak stanara, uglavnom radnika, prebačeno u drugi Lovirćev hotel, dio se privatno snašao, ostalo je još njih pedesetak kojima je potrebno osigurati smještaj.

Od gradonačelnika Zoričića još nema potvrde, ni detalja sa sastanka jer zasad nije odgovorio na naše pozive.


FOTO: I24

Nastavite čitati

Pula
 

Objavljen Javni poziv za dostavu prijava za sufinanciranje mjera energetske učinkovitosti na području grada Pule

Pravo na prijavu za nabavu kućanskih uređaja i nabavu električnih vozila ima isključivo korisnik s prebivalištem na području grada Pule, a za uslugu izrade glavnog projekta za solarnu elektranu na obiteljskoj kući i za kupnju fotonaponskih sunčanih modulapravo na prijavu ima isključivo korisnik s vlasništvom ili suvlasništvom nad nekretninom smještenom na području grada Pule

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.