republika - dugi
Politika i društvo

Najavio gradonačelnik ZORIČIĆ

Drosina uskoro u novom ruhu. Stižu nova ograda, novi semafor i novi travnjak

Što se tiče semafora, Zoričić piše da nakon provedene nabave, sklapanje ugovora za zamjenu LED displaya je u postupku, i zamjena će biti obavljena do 15. lipnja


 
1 min
Nera Softić
Ilustracija/Arhiva

Što se tiče semafora, Zoričić piše da nakon provedene nabave, sklapanje ugovora za zamjenu LED displaya je u postupku, i zamjena će biti obavljena do 15. lipnja

Na gradski stadion Aldo Drosina uskoro stiže nova ograda, novi semafor i novi travnjak, objavio je jučer pulski gradonačelnik Filip Zoričić na svom Instagram profilu.

Ovaj tjedan, napisao je, objavljeno je prethodno savjetovanje za novi travnjak, i nakon pet dana javnog savjetovanja, objavit će se javni poziv.

Što se tiče semafora, Zoričić piše da nakon provedene nabave, sklapanje ugovora za zamjenu LED displaya je u postupku, i zamjena će biti obavljena do 15. lipnja.

Izvođač za zamjenu ograda sjeverne, istočne i južne tribine prošli je utorak uveden u posao, s rokom izvođenja radova od 60 dana.

Na kraju objave Zoričić je podsjetio da je krajem 2023. godine zamijenjena umjetna trava na pomoćnim terenima Drosine.


Nastavite čitati

Pula
 

(VIDEO) Pulska umirovljenica: "Rekla sam dosta! Nema pravo pucati na mene, sve sam snimila. Pod cijenu života branit ću pravo da sjednem na zidić i pomazim Vegu"

Najprije je vikao na mene, da mu skupljam štakore, da nemam što tu sjediti. Onda je po cijeloj dužini zida pobacao zemlju kako ne bih mogla sjediti, zatim me počeo tjerati prskajući me vodom. To sam prijavila policiji, no nakon toga napadi su bili sve žešći, ispričala nam je Puljanka * Policijski službenici u 2023. i 2024. godini u tri su navrata postupali po dojavama u Nazorovoj ulici poradi nesuglasica između građana koje su nastale u svezi hranjenja mačaka

Pula
 

Rozalija Javoran, dobitnica Grba Grada Pule: "Bilo je otpora pojedinaca, no gotovo svi zahtjevi roditelja djece s teškoćama su usvojeni"

Nije bilo lako, održala sam brojne prezentacije rada, sastanke na kojima su bili predstavnici Grada Pule, Istarske županije, Istarskih domova zdravlja, Centra za socijalnu skrb, Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda, Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju Martin Horvat iz Rovinja. Iako je bilo otpora nitko nije mogao ostati imun na činjenice, na brojne probleme koje s kojima se susreću roditelji djece s teškoćama, na njihove vapaje i u roku od godinu dana većina je zahtjeva, koje smo u radu zajednički postavili kao ciljeve, doista i riješena, veli Javoran

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.