Politika i društvo

koronavirus u istri

Imamo 18 novozaraženih, jedna osoba preminula

Na žalost, u Općoj bolnici Pula preminula je jedna COVID-19 pozitivna osoba (1950. godište), s pridruženim kroničnim bolestima


 
1 min
Istra24

Na žalost, u Općoj bolnici Pula preminula je jedna COVID-19 pozitivna osoba (1950. godište), s pridruženim kroničnim bolestima

Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 193 uzorka briseva na COVID-19, a potvrđeno je 18 novozaraženih osoba s našeg područja. Izliječeno je 28 osoba.

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi ukupno 26 pacijenata, od kojih su na Odjelu za infektologiju 23 osobe i na Odjelu za ginekologiju tri osobe.

Na žalost, u Općoj bolnici Pula preminula je jedna COVID-19 pozitivna osoba (1950. godište), s pridruženim kroničnim bolestima.


Nastavite čitati

Istra
 

LANGOBARDI I ISTRA Dugujemo im riječ "brajda", a bez njih ne bi bilo ni čuvene Venecije

"Nema dokaza da su vladali Istrom. Postoje pretpostavke, ali nisu utemeljeni u povijesnim izvorima. Postoji samo jedan arheološki dokaz langobardske prisutnosti u Istri, a to je kneževski grob na lokalitetu Brežac, par kilometara od Buzeta u kojem je sahranjen netko tko je bio jako važan. U grobu je pronađeno oružje, kao i konjska oprema. Konj je po langobardskom običaju bio sahranjen s ratnikom, kazao je Levak, no nažalost taj je grob pronađen prerano, koncem 19. stoljeća, kada arheologija nije bila na današnjim razinama. Kosti nisu sačuvane", kazao je Levak

Demoni odgovorili treneru Rijeke Željku Sopiću: "Imate kavez za gostujuće navijače, a imate obraza tražiti nešto od drugih"

Sopić: "Ako su mogli tu tribinu otvoriti za Hajduk pa valjda onda mogu i za Rijeku?! Što trebamo, zvati neke političare ili što?! Evo, ja apeliram, sklapam ruke i lijepo ih molim da to učine" * NK Istra: "Tribina jug je rasprodana. Tribina istok je zatvorena. Ukoliko bude interesa od strane lokalne zajednice (što trenutno nije slučaj), uzet će se u obzir njeno otvaranje. Kao i na svim utakmicama, sigurnost je prioritet, kao i respekt prema domaćim navijačima"

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.