Politika i društvo

BROJKE I DALJE MIRUJU

Istra danas broji 34 novozaražene osobe koronavirusom

U odnosu na jučer, potvrđene su 34 novozaražene osobe s područja Istre, a od koronavirusa izliječeno je njih 25


 
1 min
Istra24
Foto: Reuters

U odnosu na jučer, potvrđene su 34 novozaražene osobe s područja Istre, a od koronavirusa izliječeno je njih 25

Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitana su 193 uzorka briseva na Covid-19.

Potvrđene su 34 novozaražene osobe s našeg područja, a izliječeno njih 25.

U Općoj bolnici Pula, na Odjelu za infektologiju, na liječenju se nalazi 20 pacijenata.


Nastavite čitati

Istra
 

NAJSTARIJI VODNJANAC PROSLAVIO 100. ROĐENDAN! Barba Kuzma: "A još sto lit pa smo gotovi"

"Kako se osjećam? Malo sam nazebao ovih dana", odgovara šali sklon slavljenik. Kuzma Juričević, rođen 18. srpnja 1924. u Škripu na Braču, s 18 se godina priključio partizanima. U ratu je izgubio majku i oca, ranjavan je te je sudjelovao u oslobađanju Trsta, da bi 1946. godine stigao u Vodnjan i služio u ovdašnjoj vojarni. U Vodnjanu je upoznao svoju suprugu Mariju (preminula 2001.) i tu je ostao do danas zajedno podižući obitelj. Radni vijek proveo je u Uljaniku, u mirovinu je otišao davne 1968. godine

Istra
 

Uskoro otvaranje javne nabave za rekonstrukciju igrališta NK Peroj

Odluku o imenovanju povjerenstva za provedbu javne nabave Grad Vodnjan – Dignano donio je 11. srpnja 2024. i pitanje je dana kada će biti otvoren postupak javne nabave procijenjene vrijednosti na 840.000 eura (bez PDV-a). Postupak bi trebao biti okončan oko 20. kolovoza kada bi se pristupilo otvaranju ponuda zainteresiranih ponuđača

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.