Politika i društvo

I want to: stress free!

Kako se nositi s odbijanjem? Crveni križ Labin nudi odgovore na besplatnoj zoom radionici

Kako se nositi s odbijanjem koje doživimo od strane prijatelja, mogućih ili trenutnih partnera/partnerica, na intervjuima za posao i slično? Odgovore možete dobiti na zoom radionici koju Crveni križ Labin provodi već u srijedu


 
1 min
Istra24
Ilustracija: Crveni križ Labin

Kako se nositi s odbijanjem koje doživimo od strane prijatelja, mogućih ili trenutnih partnera/partnerica, na intervjuima za posao i slično? Odgovore možete dobiti na zoom radionici koju Crveni križ Labin provodi već u srijedu

"Briga o mentalnom zdravlju od početka pandemije pokazala se jednim od većih društvenih izazova. U želji da ljudima koji nisu u prilici osobno potražiti stručnu pomoć, omogućimo priliku za rad  na sebi, nastavljamo s besplatnom zoom radionicom „I want to: stress free“ koju vodi Antonio  Mrzlić", najavili su iz labinskog Crvenog križa.

Radionica se održava u srijedu, 16. ožujka, u 18 sati, a  tema je „Prva pomoć - odbijanje“. 

O temi voditelj radionici kaže: „Većina osoba je upoznata s osnovnim elementima prve pomoći i znamo kako ćemo si pomoći ako se porežemo, slomimo ruku ili slično. No, što je s ranama koje doživimo na emocionalnom i mentalnom nivou? Kako liječiti te rane i spriječiti da se prošire? Tema nove radionice je "Prva pomoć - odbijanje". Kako se nositi s odbijanjem koje doživimo od strane prijatelja, mogućih ili trenutnih partnera/partnerica, na intervjuu za posao i slično".

Prijave se vrše putem Facebook profila ili Instagrama Crvenog križa Labin, na broj telefona: 098-923-7618 ili putem E-maila: gdcklabin@gmail.com.

Poveznica za sudjelovanje će korisnicima biti poslana po prijavi.


Nastavite čitati

Istra
 

STIGAO JE ŠATOR Vodnjanski Dani maslinovog ulja vraćaju se na staro mjesto

Posjetitelji će ove godine, među ostalim, imati priliku pratiti nastupe vodećih imena domaće gastro scene, poput Davida Skoka, koji će pripremati svoje jestive čarolije s najboljim uljima izlagača. Cooking show, masterclassovi za kuhare, vlasnike restorana i maslinare, uljni bar te brojne degustacije samo su dio bogatog trodnevnog programa, tek su dio najavljenog programa

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.