Politika i društvo

Podaci istarskog stožera

Koronavirus u Istri: samo četiri novozaražene osobe

Izliječeno je 26 osoba


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

Izliječeno je 26 osoba

Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 73 uzoraka briseva na COVID-19, od kojih samo četiri osobe imaju koronavirus.

Izliječeno je 26 osoba.

U Općoj bolnici Pula, na Odjelu za infektologiju, na liječenju se nalazi ukupno 25 pacijenata, od kojih je na Odjelu za infektologiju 24 osoba i u respirarcijskom centru jedna osoba, javalja ju iz županijskog Stožera za civilnu zaštitu.


Nastavite čitati

Istra
 

Most Istarske županije: Kaštijun je zamišljen, kreiran i sproveden iz političko-interesnih razloga, a ne radi zbrinjavanja otpada

Operativno poslovanje Centra je podjednako loše kao i sami projekt i odabir lokacije, naveli su dalje, kvarovi na strojevima su postali konstantni, potreba za zajmovima i pokrivanjem financijskog poslovanja postali su nužnost, a smrad koji je obavio cijelo područje oko Centra nije spriječen unatoč višestrukim najavama o zaustavljanju širenja neugodnih mirisa te dodatnim investiranjem u tu svrhu

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.