Politika i društvo

Marijana Puljak: Kerumove tvrtke ostale dužne 1,7 milijardi kuna


 
1 min
HINA

Saborska zastupnica Centra Marijana Puljak poručila je kako je Željko Kerum upropastio nekoliko stotina obitelji jer su njegove tvrtke ostale dužne 1,7 milijardi kuna, odgovorivši time na njegovu prozivku da ona i suprug joj Ivica Puljak mjesečno zarađuju od politike 70.000 kuna.

Kerum je, kako je u objavi na facebooku istaknula Puljak, vlasnik tvrtki koje su "ostale dužne 1,7 milijardi kuna stotinama tvrtki, obrta, poslovnih subjekata." "On kontinuirano iznosi laži o visini primanja mog muža i mene, namjerno zaboravljajući da su podaci o našim primanjima javni u imovinskim karticama i lako se može provjeriti da nismo ni blizu iznosa (70.000 kuna) kojeg je  izmislio," poručila je  Puljak.

Ustvrdila je i kako su njena neto primanja sto tisuća puta manja od iznosa kojeg "duguju firme tog gospodina koji je na taj način upropastio nekoliko stotina obitelj".

"Mi smo imali karijere i prije politike, nismo ništa ukrali, nismo nikom dužni osim banci za kredit za stan, i ponosno, uzdignute glave, hodamo gradom", poručila je Marijana Puljak.

Kerum je, naime, Ivicu Puljka putem facebooka ranije prozvao da "prodaje maglu i govori kako ne žive od politike iako on i supruga mu svaki mjesec primaju  70.000 kuna upravo od politike."


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.