Politika i društvo

CIRKUS NA PULSKOM VIJEĆU

Marin Lerotić (IDS) vijećnicima pokazao fotografije na kojima direktor Kaštijuna u postrojenju šeta psa i veže ga za viljuškara. Stilinović počeo odgovarati na talijanskom

IDS-ov vijećnik Marin Lerotić danas je pulskom Gradskom vijeću pokazao dvije fotografije, na jednoj direktor Kaštijuna Dražen Stilinović u potrojenju šeta svog psa, a na drugoj je pas vezan za viljuškara


 
2 min
Chiara Bilić ⒸFOTO: Manuel Angelini
Kaštijun

IDS-ov vijećnik Marin Lerotić danas je pulskom Gradskom vijeću pokazao dvije fotografije, na jednoj direktor Kaštijuna Dražen Stilinović u potrojenju šeta svog psa, a na drugoj je pas vezan za viljuškara

Prikazavši dvije fotografije na kojoj je u postrojenju ŽCGO Kaštijuna direktorov pas, odnosno na jednoj pas s direktorom u šetnji, a na drugoj pas zavezan za viljuškara, IDS-ov vijećnik Marin Lerotić upitao je danas na sjednici pulskog Gradskog vijeća direktora Kaštijuna Dražena Stilinovića da komentira te fotografije te da pojasni zašto radnici odlaze iz tog društva. Stilinović je potom sasvim neobjašnjivo počeo odgovarati na talijanskom jeziku rekavši da kad bi radnici biti više zainteresirani za posao, ne bi imali vremena fotografirati.

Lerotić je kazao da su mu fotografije proslijedili radnici i da su ga zamolili da to pitanje izađe u javnost.

- Pas je minoran problem na Kaštijunu. Radnici odlaze jer odlaze. Ne mogu ih prisiliti da ostanu. Pas nema veze s funkcioniranjem Kaštijuna, rekao je Stilinović na što mu je Lerotić replicirao da ne može vjerovati da psa veže za težak stroj i da ga radnici moraju čuvati.

Nakon što je u vijećnici nastao žamor zato što se vijećnici počeli smijati među sobom i komentirati Stilinovićev odgovor, vijećnik gradonačelnikove nezavisne liste Dušanko Babić upozorio je direktora da priča na hrvatskom, pa je Stilinović prestao pričati na talijanskom.

Riječ je potom preuzela pročelnica Anja Ademi rekavši da sa sustavom upravljanja kvalitetom nema problema.

Fotografija gdje pas direktora Kaštijuna vezan za viljuškara

Nastavite čitati

Pula
 

Novi Digital Meetup posvećen je svijetu tehnologije i dizajna

Ovog će četvrtka posjetitelji Meetup-a imati priliku čuti dvije uspješne priče – onu o stvaranju jednog od najpopularnijih Flutter routing paketa – Beamer, te onu o izgradnji Freelancing karijere i izazovima koje je potrebno premostiti na putu do uspjeha

Pula
 

SUKOB OKO PARKINGA U TRŠĆANSKOJ ULICI Tko ima pravo, tko sječe užad, tko razbija staklo na vozilu

Predstavnica stanara Ivana Rampini: "Hrvatske željeznice svojataju nešto što nije njihovo vlasništvo, već su to dobili u posjed na trajno korištenje. Oni ne razmišljaju o stanarima zgrade koji ovdje žive 24 sata, a oni tamo rade samo 8 sati. I sad se inate" * HŽ: "Iako stanari okolnih zgrada imaju oko svojih zgrada zemljište na kojem mogu parkirati i po potrebi urediti parkirališta, neprekidno nam stvaraju neugodnosti. Ruše se postavljeni stupići, sijeku užad koja je postavljena na ulaz u parkiralište, te razbijaju stakla na parkiranom vozilu"

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.