Politika i društvo

REAKCIJA NA FERIĆEVE OPTUŽBE

Boris Miletić: Njegova fiksacija na mene traje već više od deset godina. Nažalost, ja mu tu ne mogu pomoći. Naprosto, nisam te struke

Tu se radi o Ferićevom prokušanom receptu – podnese kaznenu prijavu, sazove konferenciju za medije i onda bombastičnim izjavama i najavama vrši pritisak na hrvatsko pravosuđe, budući da jako dobro zna da, kad optužbe budu odbačene kao neutemeljene i lažne, on neće snositi nikakvu odgovornost, navodi Boris Miletić


 
1 min
Danijela Bašić-Palković ⒸFOTO: Manuel Angelini

Tu se radi o Ferićevom prokušanom receptu – podnese kaznenu prijavu, sazove konferenciju za medije i onda bombastičnim izjavama i najavama vrši pritisak na hrvatsko pravosuđe, budući da jako dobro zna da, kad optužbe budu odbačene kao neutemeljene i lažne, on neće snositi nikakvu odgovornost, navodi Boris Miletić

S obzirom na niz optužbi koje je protiv aktualnog župana i bivšeg pulskog gradonačelnika Borisa Miletića danas iznio županijski vijećnik Danijel Ferić, za komentar smo pitali i župana Miletića.

Osim njega, Ferić optužuje i bivšeg pročelnika u Uredu Grada Pule Aleksandra Matića, bivšeg direktora Pula Sporta, a danas šefa županovog kabineta Ivana Glušca, ali i aktualnog IDS-ovog saborskog zastupnika Marina Lerotića.

Boris Miletić naveo je da "odlučno odbacuje sve Ferićeve neutemeljene optužbe i zlonamjerne insinuacije".

-Tu se radi o njegovom prokušanom receptu – podnese kaznenu prijavu, sazove konferenciju za medije i onda bombastičnim izjavama i najavama vrši pritisak na hrvatsko pravosuđe.To čini budući da jako dobro zna da, kad optužbe budu odbačene kao neutemeljene i lažne, on neće snositi nikakvu odgovornost, rekao je Miletić.

Istaknuo je da Feriću nije prvi put da podnošenje kaznenih prijava koristi isključivo kao alat za svoju političku promociju.

-Njegova fiksacija na mene traje već više od deset godina, i na žalost, ja mu tu ne mogu pomoći. Naprosto, nisam te struke, rekao je Miletić i dodao:

-Međutim, za javno izgovorenu neistinu, svaki pojedinac, pa tako i Ferić, snosi osobnu odgovornost koju će sud, u ovom slučaju lako utvrditi, rekao je Miletić.


Nastavite čitati

Pula
 

Možemo traži da Plan razvoja kulture Grada Pule ide u dva čitanja

"Za grad izniman značaj Plana razvoja kulture potvrđen je i velikim interesom javnosti čemu u prilog govore i brojne primjedbi i komentari prikupljeni na javnom savjetovanju provedenom od 12. srpnja do 26. kolovoza 2023. godine. Osim toga, zbog interesa javnosti produljeno je i trajanje javnog savjetovanja za 15 dana. Nadležno tijelo usvojilo je 20 od 96 prispjelih primjedbi te se stoga originalni dokument u velikoj mjeri mijenja. Uz i dalje nedovoljnu kvalitetu plana, to predstavlja dodatni argument za dva čitanja"

Pula
 

Vijećnici komentirali raspašoj u Gradu Puli: "Ovakva politička nestabilnost se ne pamti u povijesti grada"

Počelo je s Lenom Radunić lani u srpnju, a kulminiralo jučer s Anjom Ademi. Otkad je nezavisni Filip Zoričić došao na čelo Grada Pule sveukupno je smijenjeno (rotiralo se, dalo ostavke) devet pročelnika/ca. Nakon informacije o ostavci desne ruke gradonačelnika, Istra24 je razgovarala s pulskim vijećnicima i vijećnicama, među kojima je i vijećnik Nezavisne liste Filipa Zoričića

Pula
 

Festival srpske kulture u Istri održat će se pod nazivom "Milunka Savić heroina Velikog rata"

"Društveni je trenutak takav da se sve više pažnje posvećuje ženama i njihovim pravima, a Milunka je jedan egzemplar. Naime, predstavljala se kao muško da bi otišla na front umjesto brata, podvezala  je zavoj preko grudi i prošla kalvarije rata i bila ranjavana. Ima, naime, više odlikovanja od Ivane Orleanske",  najavio je temu ovogodišnjeg festivala direktor Srpskog kulturnog centra u Istri Milan Rašula

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.