Politika i društvo

nakon dvije godine muke

Na području Istre nema novozaraženih!

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi ukupno 27 pacijenata, svi su na Odjelu za infektologiju


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi ukupno 27 pacijenata, svi su na Odjelu za infektologiju

U protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 58 uzoraka briseva na COVID-19 i ustanovljeno je kako - nema novozaraženih osoba s našeg područja, poručuju iz Stožera civilne zaštite Istarske županije.

Izliječene su 32 osobe.

U Općoj bolnici Pula na liječenju se nalazi ukupno 27 pacijenata, svi su na Odjelu za infektologiju.

Nažalost, u Općoj bolnici Pula preminula je jedna COVID-19 pozitivna osoba (1942. godište), s pridruženim kroničnim bolestima.


Nastavite čitati

Istra
 

Dani otvorenih vrata cijepljenja protiv HPV-a - bez naručivanja i najave

U organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, djevojke i mladići u dobi do 25 godina mogu se tijekom listopada bez naručivanja i najave cijepiti protiv humanog papiloma virusa (HPV) u Savjetovalištima za spolno zdravlje Istarske županije, pri školskoj medicini, od 15 do 17 sati

Istra
 

DRASTIČNO POSKUPLJENJE: Kaštijun će od 1. siječnja primjenjivati novi cjenik. Prijevoz, obrada i zbrinjavanja otpada s dosadašnjih 72, raste na 146 eura!

Dodatke ugovora o prijevozu, obradi i zbrinjavanju miješanog komunalnog otpada 27. rujna potpisali su Komunalni servis Rovinj, Pula Herculanea i Usluga Poreč. Tvrtke 6 maj Umag, 1 maj Labin i Med eko servis,  dodatke ugovora će potpisati po dobivanju suglasnosti nadležnog tijela (osnivača). Potpisivanju dodatka ugovora nisu se odazvale tvrtke Contrada d.o.o. Vodnjan, Park d.o.o. Buzet i Usluga d.o.o. Pazin, rekao je direktor Kaštijuna Dražen Stilinović

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.