Politika i društvo

istarski stožer:

Nakon jučerašnje 'nule', danas u Istri 17 novozaraženih

U Općoj bolnici Pula, na Odjelu za infektologiju, na liječenju se nalazi 30 pacijenata. Izliječeno je 37 osoba


 
1 min
Istra24

U Općoj bolnici Pula, na Odjelu za infektologiju, na liječenju se nalazi 30 pacijenata. Izliječeno je 37 osoba

Nakon što je jučer ohrabrujuća bila vijest o izostanku novozaraženih na poluotoku, u Istri je u protekla 24 sata potvrđeno 17 novozaraženih.

U Općoj bolnici Pula, na Odjelu za infektologiju, na liječenju se nalazi 30 pacijenata.

Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 246 uzoraka briseva na Covid-19.

Izliječeno je 37 osoba.


Nastavite čitati

Istra
 

Ana Peruško Lampić, predsjednica istarske podružnice Hrvatske udruge dadilja: "Mi nismo luksuz već potreba. Pula je jedini grad u Istri koji nas ne sufinancira"

Mi smo, u svakom pogledu fleksibilniji, možemo nuditi i posebne vrste prehrane, sami kuhati djeci, a osim osmosatnog čuvanja nuditi i ostale usluge kao svaka dadilja, primjerice pratnju u popodnevnim satima na treninge, navodi Peruško Lampić. Druga velika prednost manjih skupina je što su ovdje djeca manje bolesna *  Još 2019. godine krenula je borba obrta za gradske subvencije, no rezultata za sada i dalje nema

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.