Politika i društvo

Novi projekt TZ Medulin

Općina Medulin predstavila katalog plaže Medulin rivijere

Autor projekta Igor Zirojević, kazao je kako su plaže snimane uglavnom iz zraka i to tijekom izrade monografije općine Medulin. Zirojević je naglasio kako je snimljeno i obrađeno više od 50 plaža i otoka, a karta plaža prikazuje mikro i makro lokacije


 
2 min
Istra24

Autor projekta Igor Zirojević, kazao je kako su plaže snimane uglavnom iz zraka i to tijekom izrade monografije općine Medulin. Zirojević je naglasio kako je snimljeno i obrađeno više od 50 plaža i otoka, a karta plaža prikazuje mikro i makro lokacije

Na najfrekventnijoj plaži Medulin Rivijere, plaži Bijeca u Medulinu predstavljen je danas katalog plaža ove popularne turističke destinacije.

Autor projekta Igor Zirojević, kazao je kako su plaže snimane uglavnom iz zraka i to tijekom izrade monografije općine Medulin. Zirojević je naglasio kako je snimljeno i obrađeno više od 50 plaža i otoka, a karta plaža prikazuje mikro i makro lokacije.

- Željeli smo ovom jedinstvenom publikacijom, prvom takve vrste u Hrvatskoj, dati značaj našim plažama koje su izrazito važne za razvoj turizma na našem području. Naši turisti imat će tako mogućnost na jednom mjestu dobiti sve informacije o plažama svih naših mjesta – Medulina, Premanture, Pomera, Banjola, Vinkurana i Pješčane Uvale. Katalog je tiskan na četiri jezika,a zahvaljujući QR kodu unutar kataloga, svi koji to budu željeli moći će na stranicama Turističke zajednice općine Medulin dobiti i dodatne informacije. Katalog je ujedno i još jedan način promocije, a vjerujem da će ga mnogi naši gosti ponijeti svojim kućama kao suvenir, kazao je direktor Turističke zajednice općine Medulin Enco Crnobori.

O ovom novom projektu Turističke zajednice općine Medulin pohvalno je govorio i načelnik Medulina Ivan Kirac, koji je naglasio i to kako će općina raditi na uređenju plaža.

Inače, Turistička zajednica općine Medulin ima obvezu 30 posto ostvarenih sredstava uplaćivati u proračun općine. U ovoj će godini općina Medulin tako 700 tisuća kuna uložiti u uređenje plaža i javnih površina, a sve kako bi se turisti ugodno osjećali tijekom svog boravka na Medulin Rivijeri.

Katalog čiji je izdavač Turistička zajednica općine Medulin tiskan je u pet tisuća primjeraka, dijelit će se besplatno.

 


FOTO: TZ Medulin

Nastavite čitati

Istra
 

Predizborna kampanja je gotova, sutra nema politike u našoj butigi

Sutra donosimo priču o poznatom porečkom političaru koji gradi tri luksuzne vile kod Tinjana, o poslovima unutar HEP-a i o obnovi kupališta Stoja * Objavit ćemo, s hrvatskim titlovima (razgovor je vođen na istrovenetskom dijalektu) i ekskluzivni videointervju s legendom automobilizma, rodom iz Motovuna, Mariom Andrettijem

Istra
 

Marčanu odlikuju ekstra maslinova ulja i vina izvrsne kvalitete

Za Smotru je pristiglo 43 uzoraka ulja berbe 2023. i 27 uzoraka vina berbi 2020., 2022. i 2023, većina ih je bila odlične ili vrhunske kvalitete * Smotra je započela Mantinjadom i balunom u izvedbi mladih plesača i svirača tradicijskih instrumenata KUD-a Mate Balota iz Raklja

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.