Politika i društvo

Novi projekt TZ Medulin

Općina Medulin predstavila katalog plaže Medulin rivijere

Autor projekta Igor Zirojević, kazao je kako su plaže snimane uglavnom iz zraka i to tijekom izrade monografije općine Medulin. Zirojević je naglasio kako je snimljeno i obrađeno više od 50 plaža i otoka, a karta plaža prikazuje mikro i makro lokacije


 
1 min
Istra24

Autor projekta Igor Zirojević, kazao je kako su plaže snimane uglavnom iz zraka i to tijekom izrade monografije općine Medulin. Zirojević je naglasio kako je snimljeno i obrađeno više od 50 plaža i otoka, a karta plaža prikazuje mikro i makro lokacije

Na najfrekventnijoj plaži Medulin Rivijere, plaži Bijeca u Medulinu predstavljen je danas katalog plaža ove popularne turističke destinacije.

Autor projekta Igor Zirojević, kazao je kako su plaže snimane uglavnom iz zraka i to tijekom izrade monografije općine Medulin. Zirojević je naglasio kako je snimljeno i obrađeno više od 50 plaža i otoka, a karta plaža prikazuje mikro i makro lokacije.

- Željeli smo ovom jedinstvenom publikacijom, prvom takve vrste u Hrvatskoj, dati značaj našim plažama koje su izrazito važne za razvoj turizma na našem području. Naši turisti imat će tako mogućnost na jednom mjestu dobiti sve informacije o plažama svih naših mjesta – Medulina, Premanture, Pomera, Banjola, Vinkurana i Pješčane Uvale. Katalog je tiskan na četiri jezika,a zahvaljujući QR kodu unutar kataloga, svi koji to budu željeli moći će na stranicama Turističke zajednice općine Medulin dobiti i dodatne informacije. Katalog je ujedno i još jedan način promocije, a vjerujem da će ga mnogi naši gosti ponijeti svojim kućama kao suvenir, kazao je direktor Turističke zajednice općine Medulin Enco Crnobori.

O ovom novom projektu Turističke zajednice općine Medulin pohvalno je govorio i načelnik Medulina Ivan Kirac, koji je naglasio i to kako će općina raditi na uređenju plaža.

Inače, Turistička zajednica općine Medulin ima obvezu 30 posto ostvarenih sredstava uplaćivati u proračun općine. U ovoj će godini općina Medulin tako 700 tisuća kuna uložiti u uređenje plaža i javnih površina, a sve kako bi se turisti ugodno osjećali tijekom svog boravka na Medulin Rivijeri.

Katalog čiji je izdavač Turistička zajednica općine Medulin tiskan je u pet tisuća primjeraka, dijelit će se besplatno.

 


FOTO: TZ Medulin

Nastavite čitati

Istra
 

Kako je labinski gradonačelnik potkupio Papu?

Palača Scampicchio trenutno je u vlasništvu Grada Labina i u njoj se nalazi nekoliko gradskih stanova i dječji vrtić, tako da privilegiju "bliskosti" s Bogom mogu koristiti jedino djeca. Ako se jednog dana nađe u prodaji, zasigurno će mnogi nekretninolovci i bogataši željni statusnih simbola pohrliti u kupnju.

Istra
 

PODRŠKA UKRAJINI Udruga ‘Istra Pomaže’ primila donaciju Infobipa od 200 tisuća kuna

Volonteri Udruge Istra Pomaže već više od pola godine naporno rade na pružanju podrške Ukrajini. Iz Udruge ističu kako im je donacija dala veliki vjetar u leđa i ohrabrila ih na nastavak pružanja pomoći ljudima pogođenima ratnim sukobom * Ovom donacijom nastavljamo plan pružanja pomoći onima koji su u ovim trenucima u najtežoj situaciji. Gledajući ratne užase koji se događaju u Ukrajini, osjetili smo odgovornost uključiti se i dati svoj doprinos u pružanju pomoći Ukrajini, istaknula je Martina Rizman Matić, direktorica globalnih internih komunikacija u Infobipu

Istra
 

TZ Vodnjan i Arheološki muzej Istre organiziraju razgled lokaliteta Dragonera

Za područje Dragonere, rimski je senator i perfekt, Cassiodoro, napisao 537. - 538. godine da vile, zbog svoje raskoši i ljepote, izgledaju kao dva bisera. Više o Dragoneri saznajte na besplatnoj vođenoj turi koja će se održati u subotu, 08.10. s početkom u 10 sati. Sastanak zainteresiranih je kod rampe za ulaz prema Dragoneri. Za posjetitelje je organizirano parkiranje

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.