Politika i društvo

Novi projekt TZ Medulin

Općina Medulin predstavila katalog plaže Medulin rivijere

Autor projekta Igor Zirojević, kazao je kako su plaže snimane uglavnom iz zraka i to tijekom izrade monografije općine Medulin. Zirojević je naglasio kako je snimljeno i obrađeno više od 50 plaža i otoka, a karta plaža prikazuje mikro i makro lokacije


 
1 min
Istra24

Autor projekta Igor Zirojević, kazao je kako su plaže snimane uglavnom iz zraka i to tijekom izrade monografije općine Medulin. Zirojević je naglasio kako je snimljeno i obrađeno više od 50 plaža i otoka, a karta plaža prikazuje mikro i makro lokacije

Na najfrekventnijoj plaži Medulin Rivijere, plaži Bijeca u Medulinu predstavljen je danas katalog plaža ove popularne turističke destinacije.

Autor projekta Igor Zirojević, kazao je kako su plaže snimane uglavnom iz zraka i to tijekom izrade monografije općine Medulin. Zirojević je naglasio kako je snimljeno i obrađeno više od 50 plaža i otoka, a karta plaža prikazuje mikro i makro lokacije.

- Željeli smo ovom jedinstvenom publikacijom, prvom takve vrste u Hrvatskoj, dati značaj našim plažama koje su izrazito važne za razvoj turizma na našem području. Naši turisti imat će tako mogućnost na jednom mjestu dobiti sve informacije o plažama svih naših mjesta – Medulina, Premanture, Pomera, Banjola, Vinkurana i Pješčane Uvale. Katalog je tiskan na četiri jezika,a zahvaljujući QR kodu unutar kataloga, svi koji to budu željeli moći će na stranicama Turističke zajednice općine Medulin dobiti i dodatne informacije. Katalog je ujedno i još jedan način promocije, a vjerujem da će ga mnogi naši gosti ponijeti svojim kućama kao suvenir, kazao je direktor Turističke zajednice općine Medulin Enco Crnobori.

O ovom novom projektu Turističke zajednice općine Medulin pohvalno je govorio i načelnik Medulina Ivan Kirac, koji je naglasio i to kako će općina raditi na uređenju plaža.

Inače, Turistička zajednica općine Medulin ima obvezu 30 posto ostvarenih sredstava uplaćivati u proračun općine. U ovoj će godini općina Medulin tako 700 tisuća kuna uložiti u uređenje plaža i javnih površina, a sve kako bi se turisti ugodno osjećali tijekom svog boravka na Medulin Rivijeri.

Katalog čiji je izdavač Turistička zajednica općine Medulin tiskan je u pet tisuća primjeraka, dijelit će se besplatno.

 


FOTO: TZ Medulin

Nastavite čitati

Istra
 

JESU LI CRNI BALONI DOVOLJNI? Je li dovoljno jednom godišnje čuti crne statistike o broju premlaćenih i ubijenih žena i iz prvog reda pratiti naslikavanje političara?

Sutra čitajte o planovima za nogometno igralište Valkane oko čega su se ne tako davno lomila politička koplja i rušili stranački savezi. Iako gradnja debelo kasni, i dalje nema informacija kako će u konačnici izgledati zgotovljeno igralište i što to podrazumijeva termin -  "obuhvat radova" - ali i kada će, tko će, koliko će, i hoće li se rušiti stabla?

Istra
 

U Labin stigle prve kante za biootpad

Nešto manje od 100 kućanstava ulica Marcilnica, Viktora Cara Emina i Istarskih narodnjaka tako će moći odvajati kuhinjski otpad, vrtni/zeleni otpad, ostatke termički obrađene hrane i manje količine ostalog biootpada

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.